Следва

Печелившият! Петата рецепта в играта на ViewSofia и Zepter: Маринован джинджифилов лаврак

Седмичен ХОРОСКОП - 5 - 11 август

Великолепната актриса Чарлийз Терон е родена на 7 август, 75-та в Южна Африка и първоначално е модел, после всичко останало - талантлива, превъзходна секси жена, коятоще навърши 38 след няколко дни...

Astro преди 10 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Може смело да гледаш в бъдещето, демонстрирайки своите възгледи и да изказваш мнение - твоите думи и действия ще повдигнат авторитета ти. През уикенда прекалената доверчивост може да стане причина за глупави грешки. В събота откровен разговор с близки хора ще ти помогне да преодолееш временните затруднения.

Благоприятни дни - 6, 8
Неблагоприятни дни - 10

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През цялата седмица любимият човек ще те дразни с ината си, който ще надмине дори твоя собствен. В понеделник и четвъртък, за да не провокираш пристъп на ревност от страна на партньора, внимавай не само за думите си, но дори и за мислите си. Не забравяй, че рано или късно любовта ще вземе връх над разногласията.

Благоприятни дни - 6, 10
Неблагоприятни дни - 8

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Седмицата ще се окаже изпълнена с емоционални промени и събития. Стремейки се към успех, зареди се с издръжливост, упоритост, интуиция. Повече общуване, срещи, всичко това ще ти е от полза. Няма спор, че кифлички, банички, понички и тем подобни тестени вкусотийки са радост за небцето, но.... скоро няма да си влезеш в дрехите. Със сладоледа също не злоупотребявай! Погледни гардероба си, подбран с толкова внимание и си кажи – „ако не внимавам, скоро няма да мога да нося всичко това...”, ще видиш, че ще подейства.

Благоприятни дни - 5, 9, 10
Неблагоприятни дни - 8

РАК 22.06 – 23.07

Тази седмица е желателно да укротиш развихрилото се въображение и да престанеш да обръщаш внимание на безпочвени слухове. Всички постижения са ценни, но те трябва да се затвърждават и отстояват. Вторник и сряда са изненадващо благоприятни за обсъждане на дългосрочни планове и изграждане на различни проекти за бъдещето. В четвъртък се радвай, че няма да се случи нищо внезапно и непредвидено, а в събота и неделя, може да се видиш с далечни роднини.

Благоприятни дни - 5, 9, 10
Неблагоприятни дни - 8

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Началото на седмицата може да се окаже доста напрегнато, затова се зареди с търпение и не предприемай никакви решителни стъпки. Сряда е много благоприятен ден за решаване на лични и служебни задачи. Постарай се да бъдеш интересен и обаятелен събеседник. Ще имаш голям шанс да намериш реализация на идеите си и ще усещаш подкрепа от околните в своите начинания. Четвъртък е благоприятен за командировки и пътешествия. В събота, преди да кажеш каквото и да е, желателно е първо хубаво да го обмислиш, в противен случай конфликтите са неизбежни.

Благоприятни дни - 8, 9, 10
Неблагоприятни дни - 5

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако миналата седмица добре си се потрудил, сега е време да се повеселиш и отдъхнеш, така както ти се иска. Погрижи се да свалиш умората и напрежението, и си позволи да се отпуснеш, но ако дългът те зове към работното място, постарай се да не се обиждаш много на Съдбата. Най-благоприятните дни през седмицата са вторник и четвъртък, а неделя може да се окаже неблагоприятен.

Благоприятни дни - 6, 8, 10
Неблагоприятни дни - 11

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През тази седмица самотните Везни ги очакват няколко нови и приятни срещи. Дали след запознанството ще последва предложение да се срещнете отново, ще зависи от умението ти да завържеш достоен за внимание разговор и от способността ти да направиш впечатление на сериозен човек.

Благоприятни дни - 5, 6, 8
Неблагоприятни дни - 10

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

За Скорпионите – време за активност в професионалната сфера. Твоят девиз през тази седмица е "Разчитай само на себе си!". Трябва да пестиш собствените си енергийни ресурси. Гимнастика, пресни зеленчуци, плодове и разходки ще запазят оптимистичен духа ти. А звездите ще бъдат твои спътници в личните отношения и в разширяване на бизнес контактите.

Благоприятни дни - 5, 8
Неблагоприятни дни - 9

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Седмицата ще бъде много интересна за Стрелците. Тя носи и възходи и забавяне, но може да бъдеш сигурен, че няма да скучаеш! Времето е особено благоприятно за Стрелците с творчески професии - талантите ти ще бъдат оценени от околните. И все пак обръщай по-голямо внимание на любимия човек. Погледни го - той е идеален!

Благоприятни дни - 7, 11
Неблагоприятни дни - 8

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През тези седем дни се опитай да запазиш разбирателството с любимия човек. Не се критикувай за допуснатите грешки и не изисквай повече, отколкото човека до теб може да ти даде. Самотните Козирози трудно ще намерят сродна душа през този период.

Благоприятни дни - 5, 6, 7
Неблагоприятни дни - 11

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Тези дни ще поставят пред Водолея трудни и необичайни задачи. И ще ти предоставят възможност на практика да провериш умението си да създаваш отношения, както в бизнеса, така и в семейството. Стреми се към успеха, животът се променя към по-добро! Обичаш ли да се запознаваш с нови хора, да обменяш мнения? Тогава не променяй своето хоби - много интересна среща може да се прерасне в дълга любовна връзка!

Благоприятни дни - 7, 9, 11
Неблагоприятни дни - 6

РИБИ 20.02 – 20.03

Това е интензивен период от живота на Рибите. Очакват те и романтични преживявания и нови отговорности и промяна в жизнените приоритети. Ти не си човек, който отстъпва пред трудностите. Захващаш се с твърде много, но и ... се справяш чудесно! Само не използвай интуицията си за хазарт. Тя сега ще ти е необходима в работата.

Благоприятни дни - 5, 8
Неблагоприятни дни - 6

Великолепната актриса Чарлийз Терон е родена на 7 август, 75-та в Южна Африка и първоначално е модел, после всичко останало - талантлива, превъзходна секси жена, коятоще навърши 38 след няколко дни.
 

More Astro