Следва

We love: BLUE JEANS. Или защо денимът винаги е тренд в сесията на Schon Magazin

Б като Библия, Б като Блог

Защото е лято, и защото ни е хубаво под слънцето, а настроението е ваканционно, любими са ни леките и нежни комбинации като тази в бяло, подправена със секси принт и чудесен градски тен...

All fashion преди 10 години

Бяло и градско

Да се... спретнем. Или пък сън в летен ден. Абе, вдигаме платната! Но в никакъв случай нямаме намерение да развеем бялото знаме. Защото е лято, и защото ни е хубаво под слънцето, а настроението е ваканционно, любими са ни леките и нежни комбинации като тази в бяло, подправена със секси принт и чудесен градски тен.

Затова приветстваме Ейми Сонг и нейния скейт хай-енд.



songofstyle.blogspot.com

Лятото като неизчерпаем източник на идеи





















В случай че те очаква дълъг ден, остави токчетата и заложи на пола-панталон: елегантно решение, което се слави с комфорт и е .... просто готина.

skinnyhipster.com

Въображението e повече



От талията нагоре гледката е съвършена. Толкова, че непоказаната част може да е всякаква: макси рокля, мини пола, прорязани джинси, къси панталони...
Но обувките - не.
Трябва да са високи и секси.
Иначе не е същото.

thelocals.dk

Рециклиране на познатото





Тя е неконвенционална. Носи пуловера на дядо си. И е адски... секси. Комбинацията черно-червено-бяло е преекспонирана, също и съчетанието широка блуза и къса пола. Но не и когато имаш идея как познатото да преобразиш в неповторим ансамбъл.

vanessajackman.blogspot.com

Черно с розов оттенък



Разбира се, че е възможно. С точно тези или подобни модни неща: Топ HELMUT Helmut Lang, очила Stella McCartney, маншетче за ухо Jacquie Aiche Bezel, часовник Michael Kors, малка чанта Loeffler Randall, шорти Milly, гривна Miansai Tarn, лак за нокти RGB Nail Polish, пръстен Jennifer Zeuner Jewelry, обувки Steven Whisp.
 

More All fashion