Следва

23 август, петък - Риана

22 август, четвъртък - Майли Сайръс

Много харесваме порасналия имидж на вечно усмихнатата Майли Сайръс. В миналата...

All About Life преди 10 години

Много харесваме порасналия имидж на вечно усмихнатата Майли Сайръс. Миналата събота вечер, Майли беше хваната на входа на парти с домакиня Никол Шерцингер в лондонския клуб "The Box".

Изпълнителката на “We Can’t Stop” носи черен кашмирен пуловер с бяла долна част и ръкави на Alexander McQueen и къси деним шорти под него. В допълнение певицата е избрала да се поръси с много златни аксесоари, включващи златната чанта Céline “Classic Box”, винтидж Chanel колие, заедно с още няколко висулки на синджир, съответен едър пръстен и феноменалната и любима на много звезди златна гривна на Cartier “Juste un Clou”.

За финал на цялото Майли е избрала боти със скулптурна платформа Versace, украсени с характерната за модната къща златна Медуза като акцент.

Всичко това стои прекрасно с късата й платинена прическа, сресана на една страна, почернени очи, розово червило и червени нокти.

 

Виж всички в Календар на стила

 

 

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 4 часа

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата

С Халите се случва чудо: двете възстановени фасади и още от процеса по реставрация

All About Life преди 2 дни

Днес имахме огромното удоволствие да надникнем в процеса по възстановяване на Централните софийски хали. Екипът на Kaufland България показа какво е свършено дотук. Гледката и усещането са вдъхновяващи.