Следва

Диамантено дуо

Горещи страсти от Робърт Патинсън и Камила Роу в новата реклама на Dior Homme

Със сигурност Кристен Стюарт няма да е особено вдъхновена от тези кадри...

All fashion преди 10 години

Със сигурност Кристен Стюарт няма да е особено вдъхновена от тези кадри, но както се казва тя сама си го направи. Само седмица преди официалното стартиране на кампанията на Dior Homme, френската модна къща пусна кадри, в които Робърт Патинсън и френският топ модел Камила Роу са опасно близки и споделят горещи страсти един към друг.

Черно-белите снимки, на които се виждат ласките, които си разменят двамата веднага предизвикаха много завист и коментари, а феновете на актьора вече нямат никакво търпение да видят най-накрая крайния продукт.

Ясно личи химията между Роб и Роу на снимачната площадка, но и двамата отричат да има нещо повече от приятелски взаимоотношения помежду им.

Запитан от GQ дали Камила се е притеснявала да се целува с голяма звезда като него, Патинсън отговаря: "Не, не мисля така. Но дори и да е била, със сигурност не ми го е показала!". И това е добре, имайки предвид колко дълго устните им е трябвало да стоят една до друга, за да заснемат видеото.




Робърт Патинсън наследи колегата си Джъд Лоу, който през 2010 г. беше лице на аромата в няколко рекламни кампании. Роб подписа договор на стойност 12 млн. долара, за срок от три години.





 

 

More All fashion