Следва

С подарък от морето

Есен/Зима 2008 в Betty Barclay

Новата колекция Есен/Зима 2008 е вдъхновена от декоративните елементи на двадесетте и четиридесетте, комбинирани...

All fashion преди 15 години

Новата колекция Есен/Зима 2008 е вдъхновена от декоративните елементи на двадесетте и четиридесетте, комбинирани с характерния дизайн на шейсетте и осемдесетте години на миналия век.

Блестящи пайети, камъчета и много оригинални шевове подчертават женствеността и я поставят в центъра на вниманието. Обемни, широки блузи в комбинация с тесни поли или панталони в стила на осемдесетте са сред забележителните модели.

Силуетът определя всичко: независимо дали се изразява в модерните елегантни форми или в по-спортен дизайн, моделите винаги са истински забележителни. Милитари елементите допълват и разчупват колекцията като контрастират на много женствените поли и рокли.

Фини тесни якета, комбинирани с разкроени поли или широки панталони, създават елегантен вид, но също така стилно изглежда и моделът, допълнен със спортно яке.

Betty Barclay
логически „играе” с цветовете, дължините и формите.

Широките модели все още са синоним на по-всекидневен, неофициален вид, но също са в много разнообразен стил: ултра-модерни модели с висока талия, които в комбинация с плавно падащи крачоли са класическа препратка към бляскавата елегантност на четиридесетте години.

Вълнените материи изглеждат много богати в наситен червен цвят, който е по-често използван за летни модели. Залага се на разнообразието – неутралните цветове са комбинирани с по-силни нюанси, което прави колекцията незабравима.

More from View Sofia

More All fashion