Следва

Вижте иконите на Estee Lauder в действие (ВИДЕО)

Тя е DIVA... от серията Glamoriser. Само за къдрави коси!

Понеделникът на 2 септември приключи изключително приятно за екипа на ViewSofia с изискан коктейл, на който говорихме за...

Hair преди 10 години

Понеделникът на 2 септември приключи изключително приятно за екипа на ViewSofia с изискан коктейл, на който говорихме за красота, красота и пак красота. Но тя не идва сама и ако научихме нещо то бе, че може да постигнем идеалната прическа в домашни условия, то ни е необходим просто добър професионален уред. В този случай, нашия герой е DIVA.

Нека ви разкажем и малко за него. В отговор на разширяващите се потребности на професионалните стилисти от една страна и крайния потребител от друга, Diva, съвместно с топ коафьоара на звездите Ричард Уард, разработи серията Glamoriser. Серията включва няколко иновационни продукта, но ние ще споменем най- впечатляващите.

Започваме с power dryer- съчетава в себе си изящен дизайн, олекотена конструкция, която улеснява употребата му, 5 топлинни степени за всеки вид коса. Това не е всичко. За съвършен блясък с минимално третиране с продукти сешоарът притежава йонна решетка. И, за да е пълен комплектът от грижи- дифузер за кукленски букли, подходящ както за плътна, така и за по-тънка коса.



Ако ви трябва професионална скорост в малък компактен уред за лесни къдрици и обем в корена, значи имате нужда от Waver&Curler. Изключително практичен уред, предоставящ мултиволтажно използване по целия свят, загряване до 200 градуса, както и възможност за заключване.

Speed Straightener – за съвършено права коса. Супер бързо загряване и възстановяване, 6 степени, автоматично изключване съчетани не само с нано- диамантени, но и плаващи керамични плочи, а именно в тях е тайната на блестящите прави стилове.

Motor Tong- още едно бижу от серията. За него можем да кажем: „стиснете, кликнете, автоматично навийте!“ Машата, ако скромно я наречем така е с моторизиран, нано- диамантен цилиндър или иначе казано уреда сам навива косата, а вие се наслаждавате на резултатите. Цилиндърът се върти по часовниковата стрелка и обратно. С любов към различните типове коса са разработени 9 топлинни степени, а максималните градуси, които достига- 210.



И за финал, Multi styler- 5 уреда в 1. Преса, маша Wand, маша Waver, малки и големи къдрици. Изправянето на косата е най- лесното и бързо нещо на света със силиконовите ленти разположени в средата на плочите. Изключително при нея не са само 9-те топлинни степени до 230 градуса, нано- диамантеното покритие за ултра блясък, но и топлинната памет. Към всичко това получавате и подарък топлоустойчиви ръкавици.

Всеки продукт за коса от серията Glamoriser получавате в елегантен несесер, изработен от специална материя, която позволява използването му за подложка, за да не увреждате вашите мебели.

Наслаждавайте се на живота звездно красиви, лесно и бързо с новата серия уреди за коса Glamoriser на Diva













  Можеш да закупиш тук>>

More Hair