Следва

НАГРАДА #8: Очна линия с гумичка Bourjois

Мечтани пътувания на мечтани цени от KLM!

Ако искате да се възползвате от това нестандартно предложение и да резервирате своето място за мечтаното пътешествие...

All About Life преди 10 години

Благодарение на KLM екзотичните далечни дестинации и култури са изключително близо до вас през септември. Ако искате да се възползвате от това нестандартно предложение и да резервирате своето място за мечтаното пътешествие, бъдете готови, защото това е възможност, която се появява веднъж в живота! Само между 19 и 24 септември, само за 6 дни, KLM ви предлага промоция, за която само сте мечтали.

Пътешествия, за които винаги сте мечтали. Цени, които дори не сте и сънували. В списъка са включени невероятни дестинации, които вече могат да бъдат резервирани от онези, които до сега само мечтаеха за пътуване до тези места.

Тази есен това изключително предложение от KLM превръща мечтаните пътувания в реалност. Списъкът с дестинациите все още е строго секретен! Единствената информация, която имаме е, че ще има голямо разнообразие от места – интригуващи градове, зашеметяващи острови с тюркоазени вълни и пейзажи, опaсани от величествени планини. Едно нещо е сигурно - всеки ще намери дестинацията от най-съкровената си мечта!
Регистрирайте се на www.samo6dni.bg, за да получите на електронната си поща напомняне на първия ден от промоцията. Също така, може да изберете опцията на микросайта за напомняне от Facebook или Google Calendar.
Билетите, закупени на тези изключително ниски цени, могат да бъдат ползвани от тази есен до пролетта. И защо есента? След натоварения летен сезон, този период има огромен брой предимства: много по-малко туристи, можете да се насладите на приятното време на дестинациите и така обиколката на града, разходката по плажа, екскурзията сред природата или екзотичното кулинарно приключение са много по-удобни и привлекателни. А през пролетта, когато природата се събужда, няма по-добро занимание от романтична разходка по плажа. В този период на годината дестинациите се пробуждат за новия сезон, ресторантите и баровете са вече отворени, но глъчката и суетата на прииждащите туристи са в далечината на предстоящото лято.


Подгответе се да сбъднете мечтите си, защото списъкът на KLM с мечтани дестинации ще бъде разкрит съвсем скоро...!
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.