Следва

Дар от боговете - Светът на месните деликатеси

Биенале на българския дизайн

Организацията включва дизайнери, архитекти и медии, които се вълнуват от развитието на сферата в България. Събитието ще покаже...

All About Life преди 15 години

„Биенале на българския дизайн” под мотото „Изкуството да създаваш качество на живот” ще се състои за първи път в България.

Организацията включва дизайнери, архитекти и медии, които се вълнуват от развитието на сферата в България. Събитието ще покаже най-интересните решения на български автори като започне от графичен дизайн и интерфейс, дизайн на продукти до дизайн на жизнената среда. Любопиството е насочено и към работата на млади таланти. Логото е работа на двадесет годишната Виктория Нешева, студент на НБУ, специалност Графичен Дизайн, която спечели анонимния конкурс сред общо 29 претендента.

Биеналето през октомври започва с обща изложба на дизайн - продукти и концепции, разположена на 4-те етажа в Центъра за съвременно изкуство на ул. ”Шипка” №6., следвано от 2-дневни отворени лекции на водещи дизайнери и преподаватели, както и уъркшоп – дизайн на мебели с мото „Японски комплект”.

под мотото „Изкуството да създаваш качество на живот” ще се състои за първи път в България. , които се вълнуват от развитието на сферата в България. Събитието ще покаже най-интересните решения на български автори като започне от графичен дизайн и интерфейс, дизайн на продукти до дизайн на жизнената среда. Любопиството е насочено и към работата на млади таланти. Логото е работа на двадесет годишната Виктория Нешева, студент на НБУ, специалност Графичен Дизайн, която спечели анонимния конкурс сред общо 29 претендента. Биеналето през октомври - продукти и концепции, разположена на 4-те етажа в Центъра за съвременно изкуство на ул. ”Шипка” №6., следвано от и преподаватели, както и уъркшоп – дизайн на мебели с мото „Японски комплект”.

 

More from View Sofia

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 15 часа

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 3 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.