Следва

23 септември, понеделник - Шарън Стоун и младото й гадже на Седмицата на модата в Милано

Седмичен ХОРОСКОП - 23 - 29 септември

"Брилянтин", Оливия Нютън Джон, Джон Траволта - ключовите три думи на носталгичната снимката...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 23 - 29 септември 2013 г.

В понеделник Слънцето вече е в знака на Везните, заменяйки вниманието и последователността, характерни за енергията на Девата, с емоционална подвижност и променливост в симпатиите. Може да се прогнозира, че времето до втората декада на октомври, за хората от кардиналните знаци (Овен, Рак, Везни и Козирог), няма да бъде от най-лесните периоди в годината. При тях са "застрашени", преди всичко личните и семейни отношения, кариерните въпроси и способността да реагират адекватно на големи информационни натоварвания.

Следващите два дни не се открояват с нищо, но второстепенни напрегнати влияния ще създават общ фон на неосъзнавана раздразнителност и конфликтност с близкото обкръжение - партньори, приятели, колеги. Големи разправии през тези дни са малко вероятни, но ако не контролираме поведението си, неприятното чувство в отношенията може да остане за дълго време, напомняйки за себе си с взаимни претенции в бъдеще.

От четвъртък в биосферата започват да действат едновременно две силни противоположни тенденции.

Забележително е, че и двете са формирани с участието на Венера, която през текущия период символизира личната активност, инициативност и материални амбиции. Благоприятното влияние е свързано с кариерни инициативи, чрез придвижване на нови идеи и проекти, с демонстрация на професионална компетентност и информираност. В същото време напрегнатите влияния стимулират нарастването на конкурентната активност, ревността от страна на колегите и обкръжението, които, в случай на конфликт може да станат основни пречки за постигане на целите. Тъй като Венера е свързана също и с материалните въпроси, с цел да се избегнат значителни финансови загуби, трябва да се избягва всяко открито и още повече силово противопоставяне.
В края на седмицата благоприятните аспекти отслабват, но напрежението ще остане в сила, въздействайки негативно на сферата на личните и приятелски отношения. За да не се лишим от почивка и за да изключим възможността от непредвидени конфликти, през тези дни е желателно да сведем до минимум общуването.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 23.09 – 29.09

ОВЕН 21.03 – 20.04


Използвай главата си!


За да постигнеш поставените пред теб цели, не се нуждаеш от сила. Свикнал си да работиш активно, но в този момент е необходимо да поработиш първо с главата си, всичко да пресметнеш, планираш, внимателно да обмислиш. Важно е да претеглиш всички плюсове и минуси, може да бъде разумно да се откажеш от намеренията си, докато не е станало твърде късно. Но ако в резултат на размисъл си стигнал до категоричен извод - да действаш, тогава няма какво да те спре. Допълнителен заряд от енергия, получен в края на седмицата, ще ти позволи да преодолееш всички препятствия. През тази седмица, в отношенията с човека, когото обичаш, може да се появи трети (излишен). Образувалият се любовен триъгълник е необходимо да се унищожи възможно най-скоро, докато събитията не са стигнали твърде далеч. Самотните Овни трябва да избягват случайни връзки.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не обръщай внимание на дребните неприятности!


Хороскопът препоръчва на Телците да се постараят да не обръщат внимание на дребните неприятности, защото в противен случай може да навредят на работата си. Важно е да не избухваш, да се стремиш да запазиш самообладание и да не въвличаш никой в личните си проблеми. Възможно е, в живота на Телците да се случи и такова неприятно събитие като раздяла с любим човек. Ето защо, ако имаш усещането, че нещо в отношенията ти не е наред, препоръчително е да се подготвиш за най-лошото. В края на седмицата не бъди муден, защото може да пропуснеш много полезни и чудесни предложения. Но въодушевлението, активността, лекотата в общуването са за предпочитане.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Търсене на баланса!


Тази седмица добре се нареждат отношенията в семейството и всякаква домакинска работа. Може да доведеш до край започнати от по-рано работи, да организираш домакинството си, да балансираш финансите си, както и да поработиш за комфорта и уюта в своя дом. През това време е добре да направиш нещо за себе си, което след това ще ти донесе удоволствие и комфорт.
Ако началото на седмицата е благоприятно от финансова гледна точка, то към края на седмицата трябва да бъдеш по-внимателен с разходите, тъй като през този период трябва много внимателно да следиш за баланса.

РАК 22.06 – 23.07

Неочаквана изненада!


Сферата на любовните отношения може да ти поднесе неочаквана изненада - ще научиш за твоя любим човек нещо, което или ще те зарадва, или много ще те изненада. На работното място, трябва да се опиташ да създадеш в работния колектив атмосфера на взаимопомощ и доверие, която ще се отрази по най-добрия начин на резултата от общия труд.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Прояви разбиране!


През тази седмица, родителите може да се опитват да се намесват в личния живот на Лъвовете. Прояви разбиране и приемай с любов техните грижи и съвети, така ще избегнеш много конфликти. Също така тази седмица, не изключва появата на тайно хоби в живота ти. В края на седмицата Лъвовете може да се сблъскат с някои загуби от финансов характер. И въпреки че няма вероятност те да бъдат критично големи, може да се избегнат, ако бъдеш по-внимателен, особено при попълване на различни важни документи, свързани с получаване на пари. Така че, ако загубиш нещо, това е вероятно ще бъде по твоя вина.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Не пилей напразно силите си!


Седмицата не е много благоприятна за Девите. Заобиколен си от дребнави и суетни хора и този импулс може да се прехвърли към теб. В резултат на това, голяма част от силите ти може да отидат за ненужни и напълно безполезни разправии, без никакъв резултат. Това може да се отрази и върху финансовото ти състояние. Може да ти се наложи да слагаш ред в отношенията между хората, да установяваш кой е прав и кой е крив, и да взимаш окончателно решение.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Бъди верен!


През тази седмица, най-важното е да останеш верен на партньора си. Всеки знак на внимание от страна на другия пол, може да доведе до неприятни последствия. Самотните Везни да не търсят утеха в разговори с приятели. Съветите на околните е малко вероятно да ти помогнат: вслушай се в себе си.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Подреди вътрешния си свят!


Трябва да ограничиш общуването и да посветиш това време на себе си. Потопи се във вътрешния си свят и потърси отговори на въпроси, които те вълнуват. Скоро ще си изясниш такива неща като какво искаш от живота като цяло (или в сегашната ситуация) и по какъв път да тръгнеш. Това ще ти даде сили. След като намериш разбирателство със самия себе си, ще бъдеш в състояние да направиш много повече. Поради това, втората половина на седмицата ще бъде по-успешна.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Коварни мрежи, опасни тайни връзки!


Ще имаш добри възможности, но трябва да набереш смелост и решителност, за да продължиш напред. Сега се намираш в плен на илюзии и страхове, не възприемаш ситуацията такава каквато е в действителност и затова не смееш да реализираш желанията си. През втората половина на седмицата ще станеш по-активен и последователен, което ще ти позволи плавно и постепенно да се движиш към набелязаните цели. През тази седмица имаш всички шансове да попаднеш в коварните мрежи на любовта. Особено опасни в този период са тайните връзки. Ето защо е толкова важно да не се увличаш в психологически игри, печелейки вниманието и разположението на обекта, на своята симпатия.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Запази самообладание!


В личния живот на Козирозите може да се появят разногласия през първите дни на седмицата. Но е много важно да направиш всичко възможно, за да запазиш самообладание. В противен случай може да обидиш любим човек, след което ще ти бъде изключително трудно да поправиш нещата. Така че се постарай емоциите да не взимат връх. От теб зависи конфликтът бързо де се изчерпи. Не трябва да оставяш своите романтични отношения на самотек, може да се влошат непоправимо. Така че, поеми инициативата в свои ръце и се заеми с решението на най-важните проблеми!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Не се опитвай да променяш това, което се е объркало!


Водолеите в дадения период може да станат заложници на обстоятелствата. Затова небесните светила препоръчват да не планираш много от рано, за да не се натъжаваш след това, че не си в състояние да реализираш това или онова, защото не разполагаш с време. Самият ти най-добре не се опитвай да променяш това, което се е объркало, не по твоя вина, тъй като само ще влошиш положението. И тогава вероятно ще обвинят теб. Краят на седмицата не е най-доброто време за сериозни стъпки и промени, особено в личния живот. Ако имаш деца, през уикенда може да се стигне до разногласия с тях. Важно е да се опиташ да намериш подход към тях и да поговориш с децата на техния език.

РИБИ 20.02 – 20.03

Не бягай от себе си!


Тази седмица ще бъде много важна за теб. Обърни специално внимание на себе си, на възприятието си за света, на нуждите си. Дава ти се възможност да се потопиш в себе си, да усетиш вътрешния си Аз. Това ще те доведе до нов източник на сила и нови възможности. Ако свършиш тази работа в началото на седмицата, по натам ще се чувстваш много по-добре, а действията ти ще станат по-ефективни. И най-важното е, че всичко, което правиш, не само ще се получи по най-добрия начин, но ще ти носи и емоционално удоволствие.

"Брилянтин", Оливия Нютън Джон, Джон Траволта - ключовите три думи на носталгичната снимка горе. А актрисата и певица от култовия мюзикъл е родена на 26 септември, когато, в четвъртък, звездата ще навърши 65. 

More Astro