Следва

Салата с грозде, броколи и паста

Седмичен ХОРОСКОП - 30 септември - 6 октомври

През по-голямата част от седмица общото състояние на биосферата ще остане в отрицателната зона, с две...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 30.09 - 06.10. 2013 г.

През по-голямата част от седмица общото състояние на биосферата ще остане в отрицателната зона, с две забележителни препускащи напрегнатости - във вторник и в четвъртък.

В понеделник, основен генератор на усложнения ще бъде образувалия се квадрат (90°) между Венера и Марс, запазващ негативното си влияние върху света на партньорските отношения и провокиращ конкурентен натиск в бизнеса.

От вторник до петък Слънцето ще направи напрегнати аспекти с Уран и Плутон и вероятността от проблеми се измества в областта на финансовите отношения с близкото обкръжение. Може да се прогнозира риск от взаимни претенции, спорове и скандали въз основа на обвинения в укриване на важна информация, "подправено" с експлозивна емоционална нестабилност. Все пак трябва да не се забравя, че през тези дни всички разногласия водят до материални и репутационни загуби. Грубостта, прибързаността и упорството са в състояние не само да направят от бивши партньори врагове, но също така и да погребат съвместния им бизнес или други проекти.
Надежда за благоприятен изход осигурява положителен аспект на Меркурий с Нептун в сряда, указващ необходимостта от щателна проверка на всяка спорна информация, както и за снизходителност към грешките заради запазване на проверено с времето сътрудничество. Въпреки това, действието на този аспект е ограничено от времето, така че недоволството и претенциите е необходимо да се премахнат възможно най-бързо.

От събота вечер, се очаква друг връх на неблагоприятно състояние на биосферата - за сметка на новолунието в 12-я градус на Везните. Като се имат предвид предишните напрегнати аспекти на Слънцето, все още запазващи влиянието си, хората, които имат в личните си хороскопи планети в този градус в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, трябва да бъдат особено внимателни 12 часа преди и 12 часа след новолунието.

Най-спокойният ден от седмицата ще бъде неделя, който следва да се посвети на спокоен отдих и грижа за здравето.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 30.09 – 06.10

ОВЕН 21.03 – 20.04

Заеми се сериозно с живота си!

Предстои ти да се заемеш сериозно с живота си, тъй като без твоята съзнателна намеса в процесите, които протичат в него, може да тръгнеш в посока, която не желаеш. Необходимо е да проявиш усърдие и старание във всички начинания, както и да не пренебрегваш помощта на специалистите в съответната област. Тогава ще можеш да постигнеш мир и благополучие във всяка сфера. Колкото и на вид силна и властна натура да си, трябва да знаеш, че с мекота и нежност, ако се използват умело, също може да се постигне много.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не си робот!


В началото на седмицата Телците може да се затрупат от работа. Това ще доведе не само до липса на свободно време за лични въпроси и проблеми, но и до влошаване на здравето. Не забравяй, че не си робот! И не си заслужава да игнорираш своевременното хранене и пълноценния сън. Проблеми може да очакваш и в края на тази седмица, така че хороскопът те съветва добре да обмислиш плановете си от по-рано. Вероятността, че нещата няма да вървят така, както ти се иска е много голяма. Сега е по-добре да се откажеш от активните действия за сметка на по-премерено и спокойно поведение. Така ще можеш да увеличиш вероятността за успех.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не се съмнявай в себе си!


Не се съмнявай в себе си - ще направиш правилния избор. Да, тази седмица може да се окажеш в такава ситуация, в която ще се наложи да направиш избор, който ще повлияе на материалното ти благосъстояние (а може би и не само на това).

Ситуацията не е спешна (дори да изглежда такава) и ще имаш време внимателно всичко да обмислиш, така че не прибързвай с преценките и вземането на решения. Вслушай се в съветите отвън, това много ще ти помогне при вземането на правилното решение. Не трябва да действаш според мнението на някой друг, а да чуеш чуждо мнение и да го съпоставиш със своето.

РАК 22.06 – 23.07

Възползвай се от подсказките на вътрешния си свят!


За да проявиш разума си и вродената си мъдрост е необходимо да се възползваш от подсказките на вътрешния си свят. Това много ще ти помогне да се ориентираш в отношенията си и да разбереш дали ти подхожда човека до теб. В средата на седмицата са възможни романтични запознанства и поява на нови чувства, но до какво ще доведат те - никой не знае. Мнозина ще поемат пътя към неизвестното, независимо от страховете си, преодолявайки своите привички. Въпреки че този път е изпълнен с много приключения, опасности, като и възможност да опознаеш себе си и да достигнеш нови върхове.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Риск от конфликт!


Има риск да бъдеш въвлечен в конфликт и вероятността да се стигне и до сбиване е голяма. Може да си мислиш, че отстояваш своите интереси, опитваш се нещо да постигнеш, но в действителност напразно пилееш енергията си. За да действаш разумно и последователно, и в крайна сметка да постигнеш нещо конкретно, трябва на време да спреш, да си вземеш почивка. Използвай тази пауза за проучване на ситуацията, за търсене на дълбоките причини, довели до нейното възникване, твоите желания и това, което те подтиква към действие. И тогава следващите ти стъпки ще бъдат много по-ясни и ще доведат до желания резултат.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Задават се неприятности!


Задават се неприятности. Твоето мнение може да се различава от възгледите на други хора, което може да доведе не само до неразбирателство, но и до открити сблъсъци, конфликти и разправии.

Такива събития много ще те изтощат и няма да ти позволят да работиш ефективно, така че няма да успееш да придвижиш всички дела, трудно ще постигаш каквито и да е резултати, и ще изхабиш много енергия за отстояване на позициите си. Към края на седмицата все пак ще успееш да постигнеш определени резултати, така че може да се каже, че не си си загубил времето на празно.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Риск от загуба на равновесие!

Съществува сериозен риск още в началото на седмицата да се загубиш в своите мисли и желания, в резултат на това да загубиш равновесие. Запазвайки вътрешно спокойствие, стоейки настрани от емоциите, може да избегнеш някои назрели конфликти. Бъди благосклонен към другите хора, прощавай грешките им и им помагай при всяка възможност. В края на седмицата, пред теб може да се отворят различни възможности, но повечето от тях ще бъдат ефимерни, вероятността да се объркаш в своите желания и стремежи все още е голяма, а това може да те накара да тръгнеш по грешен път.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Хитруваш и манипулираш!


През цялата седмица няма да те напусне желанието да хитруваш и да манипулираш събитията за своя собствена изгода (независимо от това как ще се отрази на другите). През втората половина на седмицата ще се стремиш към постигане на материални ценности, обогатяването ще стане твоя основна цел, както и постигането на всевъзможни светски блага, власт, влияние, възможности. Не е изключено и желание да подчиниш хората на собствената си воля, дори ако тези хора са членове на твоето семейство.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Запаси се с търпение!


Седмицата за теб ще бъде доста напрегната, запаси се с търпение и се постарай добре да се наспиваш, за да имаш сили за всички планирани неща.

Работата наистина ще бъде много и ще имаш желание (или потребност) всичко да свършиш и нищо да не отлагаш за по-късно. Имаш не лоши шансове да се справиш със ситуацията и да постигнеш замисленото. Но не забравяй, че ще се наложи да разчиташ предимно на себе си (контактът с другите хора ще бъде сведен до минимум) и често ще ти се налага да проявяваш сдържаност и търпение.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Никой не е идеален!

Най-важният съвет за Козирозите през този период - това е положителният поглед на света като цяло и по-специално да се отнасят с разбиране към хората около тях. Не бъди прекалено строг към тях и не търси недостатъци, в крайна сметка - никой не е идеален. Научи се да се примиряваш със слабостите на други хора и хората ще ти простят твоите. Прави добро, това е приятно и то ще се върне при теб в по-голям размер. Основното е - да не мислиш за собствената си изгода, когато правиш добри дела. На работното място, не спори с шефа. Със сигурност той няма да е в настроение и справянето с конфликта ще наподобява оправянето на зъби. ... болка и накрая излизаш от зъболекарския кабинет, облекчен че всичко е свършило. Такова поведение може да завърши тъжно за Козирозите, включително и с уволнение.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Не прекалявай!


Ще имаш възможността да изградиш хармонични отношения с околните. В началото на седмицата ще бъдеш по-внимателен към чувствата на другите, което ще ти позволи не само да получиш тяхното разположение, но и като цяло да подобриш отношенията си както с най-близките си, така и с не толкова близките.

А известна преднамереност и умението всичко да обръщаш в своя полза, което ще се откроява през тези дни, ще ти позволят да използваш разположението на другите хора за личните си замисли. Все пак, не прекалявай с това, за да има и за следващ път.

РИБИ 20.02 – 20.03

Безгрижно очарование!


През този период Рибите ще бъдат просто очарователни. Представителите на противоположния пол няма да свалят очи от теб. Така че, ако си самотен, е възможно да се коригира тази ситуация. Просто внимателно се огледай наоколо. А Рибите, намиращи се в отношения, хороскопът съветва да са сдържани в контактите си, за да не дават поводи за ревност. Особено емоционален ще бъде краят на седмицата. Уикенда ще прекараш одухотворен и в добро настроение. В професионалната сфера, това над което си работил от доста време, най-вероятно ще го приключиш успешно, което със сигурност ще те зарадва.
 
Who is she? 10 любими факта за красивата, талантливата и секси жена Гуен Стефани>>
 

More Astro