Следва

Продуктите на октомври - Най-доброто на луксозния козметичен щанд

Код: Русо, много русо, ослепително русо

От ретро излъчването на русите букли на Мерилин Монро, през бунтарската рок визия на Саманта Фокс до манията към...

Hair преди 10 години

Русото винаги е било на мода.

От ретро излъчването на русите букли на Мерилин Монро, през бунтарската рок визия на Саманта Фокс до манията към златокосата кукла Барби и култовата визия на Памела Андерсън, вееща платинената си грива по плажа, облечена в червен оскъден бански костюм.

Джентълмените определено предпочитат блондинките, ала не само те...

Този сезон като че ли русите нюанси в косите на дамите по модните подиуми и звездите от червения килим отново се съживиха и напомниха колко сексапилна и интригуваща е цялата гама светли тонове.

Дори най-чаровните холивудски знаменитости се възползваха да освежат прическата си с есенния разкош на русото – Блейк Лайвли, София Вергара, Ким Кардашиян, Гуен Стефани, Сара Джесика Паркър, Бионсе, Майли Сайръс, Скарлет Йохансън, Дженифър Анистън.Професионалните стилисти знаят, че русото може и да е най-мечтаният, но също така е и най-трудно постижимият цвят за коса.

Ако и ти си решила да станеш една от златокосите изкусителни дами или вече си част от тях, трябва да подходиш много внимателно към избора на правилната боя за коса, която да не увреди естествения й блясък, а да го подчертае и обогати.

Решението за всяко русо желание си има име и то е гамата Tinta Color Ultimate Blonde.

Това е гама бои за коси на висококачествената марка KEUNE Haircosmetics, с която създаването на красива и здрава руса коса е истинско изкуство.

Серията Tinta Ultimate Blonde представя пълната гама от изсветляващи руси цветове, които могат да се използват перфектно на естествени или боядисвани коси. Гамата се състои от ултра изсветляващи студени цветове и руси тонове, подходящи и за бяла коса.

Нов хитов рус акцент е 3001 Ultra Ash Blonde - най-изсветляващата боя със студен “пепел” ефект и мека кремообразна структура. Съдържа и две капсули със студени пигменти, за неутрализиране на жълтите пигменти в косата.

1531 Super Amber Blonde
е специално създадена за нанасяне на коса с до 90% посивяване. Тя преобразява сивата коса като й придава по-мек и естествен кехлибарен вид.

1038 Hazel-nut Blond пък обагря кичурите в лешниково-рус оттенък и прави косата лъскава, здрава и ослепителна.
За да запазите наситеността на русите цветове за максимално дълго време, професионалните коафьори препоръчват серията за руси коси от линията CARE.

Care Line Blonde е гама шампоани и балсами, които поддържат тона, състоянието и блясъка на русата коса. Те съдържат уникалната формула Blond Shine Complex - комбинация от деликатни цветни пигменти, екстракт от лимон и лайка за подсилване на нюанса, етерични минерали за подхранване на скалпа в съчетание със специална съставка за увеличаване на наситеността на цвета.



Така Нейно Величество Русата коса е подхранена и хидратирана за дълго време, а косъмът е възстановен, мек и блестящ.

Вече всички жени знаят тайната за поддържането на точния желан цвят, на който дори и най-предизвикателните холивудски блондинки със сигурност ще завидят!

 

More Hair