Следва

Какво ново: Модерната муза Аризона във филм на Estee Lauder

Супер гореща: Гуинет Полтроу в секси костюм и високи токчета за новата рекламна кампания на Hugo Boss

Гуинет е известна със своята едновременно секси и елегантна визия. В Понеделник Гуинет бе изловена по...

Body преди 10 години

Гуинет е известна със своята едновременно секси и елегантна визия. В Понеделник Гуинет бе изловена по време на снимките на новата рекламна кампания на Hugo Boss в Ел Ей, облечена в изчистен костюм с мъжка кройка, семпла бяла тениска и убийствени токчета.

Монохромният аутфит бе перфектно допълнение към разкошната й руса коса, свободно пусната и изправена.

Звездата получава звезден хонорар от 2 милиона долара за участието в кампанията на парфюма на Hugo Boss, Jour Pour Femme.

41-годишната актриса споделя, че е изключително горда да работи с бранда и е развълнувана около лансирането на новия аромат.

"Допада ми начинът, по който брандът съумява да открие всеки различен тип лайфстайл на жените по света и да го обедини в един аромат, какъвто е Jour Pour Femme”.

„За мен парфюмът Jour Pour Femme е красив, свеж и определено може да подобри настроението. Има онази изключително оптимистична нотка в него, която те кара да се чувстваш зареден и пълен с енергия. За мен това е страхотният начин за старт на деня ми”.

Звездата също така участва и в ТВ шоуто на Лорейн Кели, където говори за фитнес режима си и как успява да запази форма.

Гуинет споделя: „Работя доста здраво. Пет пъти седмично по час и 45 минути. Опасявам се, че в живота няма нищо безплатно”. Актрисата разкрива, че съпругът й Крис Мартин няма нищо против стриптийза й в новия й комедийно-драматичен филм, Thanks For Sharing.

В него Гуинет участва рамо до рамо с Марк Ръфало като сюжетът разказва за група нюйоркчани, които се лекуват от пристрастяване към секса.

Тя казва: „Той е доста спокоен относно тези неща…Аз доста се притеснявах от факта, че ще трябва да правя стриптийз по бельо. Марк Ръфало обаче бе страхотен и направи нещата много лесни и приятни”.





















 

More Body