Следва

Най-важните мини трендове на пролетта - Лого мания

Марк Джейкъбс скъса с партньора си Хари Люис в Instagram

Да скъсаш с някого с смс вече е истинска отживелица. Най-актуалният начин да биеш шута на... 

All fashion преди 10 години

Да скъсаш с някого с смс вече е истинска отживелица. Най-актуалният начин да биеш шута на гаджето, казано по-грубо, е чрез новата арт социална мрежа Instagram, или поне така твърди вече бившата половинка на Марк Джейкъбс, Хари Люис.

Подвизавалият се като порно звезда бразилец подметна, че раздялата на Марк с Louis Vuitton не е единствената, с която мега дизайнерът трябва да се справи, като в същото време сподели снимка на двамата от уикенда.

„Бих искал да бъда първият, който да ви съобщи новината…” гласеше искреното заглавие.

„Аз и Марк решихме да прекратим връзката си… Разстоянието и малкото време, което прекарваме заедно заради работата, може да изглеждат като нещо незначително, а и той е изключителен човек, но ми се иска да имам приятел, който да остава поне в един от градовете, където живее…”

„Ние се обичаме много и заедно взехме това решение! Ценим всяка минута, прекараха заедно, а и всеки един от нас започва нова глава в живота си…но и за двама ни в момента работата е на първо място”.

„Така че за онези, които винаги са ни подкрепяли, не бъдете тъжни, животът продължава. А за онези от вас, които са се молили за този ден… е вече е официално, Хари Люис и Марк Джейкъбс не са вече заедно!”.

Двамата за пръв път бяха спрягани за двойка през 2011 година и съвсем до скоро, когато бяха хванати на лятна ваканция в любовни ласки, не личеше, че имат намерения да се разделят.

 

More All fashion