Следва

Топ тенденциите на пролет-лято 2014

Красотата на война: Наоми Кембъл, Клаудия Шифър и Томи Хилфигер съвместно срещу рака на гърдата

Ако следите модните блогове, стрийт стайл вдъхновенията или постовете от Instagram, то със сигурност сте... 

All fashion преди 10 години

Ако следите модните блогове, стрийт стайл вдъхновенията или постовете от Instagram, то със сигурност сте забелязали епидемията от фотосите тип jump shot, или снимка, където хората скачат във въздуха.

Сега Клаудия Шифър и Наоми Кембъл взимат нещата в свои ръце, за да покажат как се прави най-добре.

Специално за новата кампания срещу рака на гърдата моделите обличат чисто бели ризи ала семпла елегантност и скачат смело пред камерата…но не са сами.



Като част от новата инициатива на Томи Хилфигер срещу рака на гърдата, изследвания и грижа за пациентите, е пуснато специално обръщение към модните блогъри да скочат в любимите си аутфити и да сложат специално заглавие на снимките си „малко скачане може да промени много неща”. Но селфитата не са единственият начин за помощ.

За новата кампания Хилфигер е създал специална кожена италианска чанта за 299 долара, като 100 долара от всяка чанта отиват за Интернационалния центъра за грижа срещу рака на гърдата, които помагат да се покрият финансово част от грижите за пациентите.



Чантата е с класическа форма и е изработена от висококачествени материали, а колор блок цветовата комбинация от моряшко синьо и червено са чудесен начин да се напомни, че не само розовите аксесоари участват в битката срещу страшната болест.





Ето и няколко кадри от клипа на кампанията с участието на Наоми, Клаудия и Патрик Демаршелие. 

More All fashion