Следва

Риалити звездата Лорън Конрад показа годежен пръстен в личния си блог

ZOMBIELAND

Преди официалното си откриване за есенния сезон, Yalta Club традиционно ще организира необикновено... 

Music преди 10 години

Преди официалното си откриване за есенния сезон, Yalta Club традиционно ще организира необикновено Хелоуин парти.

Нощта на 31 октомври, се счита за един от най-зловещите моменти през година. Момент, в който мъртвите се връщат на земята, за да потърсят тяло, в което да се вселят и продължат живота си. Според вярванията за Хелоун еднственият начин да се спасиш от нашествието е да бъдеш по-страшен от смъртта.

Yalta Club обаче ще предложи и друг начин създавайки „ZOMBIELAND”. Земя населена от зомбита – живите мъртви. Счита се, че легендите за зомбитата, произхождат от Хаити – място, на което вуду вярванията са най-силно застъпени и разпространени сред местното население до ден днешен. Според някои теории бокорите (магьосници на хаитянски) използвали специален „прашец за зомбиране“.

Затова и тематичното парти тази година ще премине под темата „ZOMBIELAND” в безкомпромисния стил и качествена музика на Yalta. И ако дяволът се крие в детайлите, то тази година столичния клуб ще събере цяла орка от дяволити създания, за да покаже най-доброто в нощта на 31 октомври.

Все още ремонтираният Yalta Club ще бъде напълно преобразен в изоставен лунапарк - притихнал и пуст, събрал в себе си ехото на миналото. Идеалното място за зомби нашествие. Всеки е добре дошъл, но истински страшните и маскирани ще бъдат допуснати да превземат първа линия на „ZOMBIELAND”. Вратите на клуба ще отворят с падането на нощта и ще затворят с пукването на зората.

А дотогава, всички кандидат зомбита могат да закупят билетите си до „ZOMBIELAND” на ексклузивна цена от 20 лв. само на белия бар в Yalta Club.
 

More from View Sofia

More Music