Следва

Парфюмите на есента - Ароматната 15-ица на 2013

Ментово-пясъчна: Миранда Кер в рекламата на собствената си марка козметика

Както писахме преди време, Миранда Кер успява да навърже в плавна нишка освен грижите зa...

Hair преди 10 години

Както писахме преди време, Миранда Кер успява да навърже в плавна нишка освен грижите за прелестния си мъж Орландо Блум и сина си Флин с мега натоварения си моделски график, още и доста успешния мениджмънт на собствената си марка органична козметика Kora Organics.

В рамките на проект Kora Organics by Miranda Kerr вече беше пусната дебютната книга на супермодела Treasure Yourself, а съвсем новата активност на марката е свързана със заснемането на нарочна сесия, главна героиня в която е самата основателка на бранда.
 

Златен пясък и въздушна рокля в цвят на свежа мента - това е, за което много от нас мечтаят, гледайки през прозореца. И ако в близко бъдеще възможността да се попечете на плажовете на Австралия не ви се струва обозрима, то - вижте снимките и повъздишайте.

Иначе, в асортимента на марката все още няма специални средства за защита на кожата от слънцето, затова пък има, например, специално масло за тяло Kora Organics Luxurious Rosehip Body Oil на основата на органичен екстракт от шипки, което отлично овлажнява и омекотява кожата след излагането й на слънчевите лъчи.






 

More Hair