Следва

Звездите в Isabel Marant x H&M на парижкия купон снощи

Мега купон в Париж отпразнува колекцията на Isabel Marant за H&M

Вчера вечерта звездите Фрида Пинто, Одри Тоту, Дженюъри Джоунс, Астрид Берже-Фризби, Олга Куриленко, Алис...

All fashion преди 10 години

Вчера вечерта звездите Фрида Пинто, Одри Тоту, Дженюъри Джоунс, Астрид Берже-Фризби, Олга Куриленко, Алис Делал, Мелани Дути и Лу Лесаж си дадоха френска среща в Париж, за да отпразнуват с невероятна сила пускането на колекцията на Изабел Маран за H&M.

Колаборацията бе представена с кинематографски похвати чрез снимки, клипове и модели на фона на оживена градска атмосфера, уловила бохемската енергия на Маран и заредена от изпълненията на живо на Grandmaster Melle Mel и Rappers Delight от групата Sugarhill Gang.





Целта на пърформанса, според самата Маран, е била да пресъздава една чисто френска, ърбън атмосфера от 90-те години, десетилетието, в което дизайнерката се появява на модния хоризонт, с типичните за града будки, брасерита, пица шопове, неонови надписи, магазини за сувенири.



“Искахме да представим колекцията по начин, който е много приятелски, небрежен, не официален и екстравагантен. Точно така виждам аз и работата си. Правя дрехи за всеки и се вдъхновявам от света, който виждам наоколо, така че урбанистичното като тема на презентацията бе най-добрият начин да я покажем в естествената й среда. А трябваше да е Париж, защото градът е част от моята ДНК”, са думи на самата Изабел Маран за представянето.

В подкрепа, креативният директор на H&M Маргарета Ван дер Бош каза:
“Този стрийт празник бе най-добрият начин да представим колекцията, която е изтъкана от енергията на готиния парижки стил.”

Тук вижте и още снимки на звездните гости, от край до край облечени в колекцията Isabel Marant X H&M, която официално ще пристигне на 14 ноември във всичките 250 магазина на H&M по света. И у нас, за щастие!


Изабел Маран






















 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.