Следва

Графити красавци - Samsonite със специална стрийт колекция

Дизайн за вдъхновение: Светлина в дневната

За да изгрее слънцето в хола ви, големите прозорци не са задължителни. Повече бяло, което разпръсква дневната...

All About Life преди 10 години

Кой друг, ако не скандинавецът, умее да концентрират и малкото светлина навън в дома или стаята си, дори когато мрачният фон на тъжната есен оскъдно я пропуска!?

Да влезе светлина в дневната е възможно и петъчният ни избор за най-вдъхновяващите идеи в интериора го доказват, подбран от най-красивите шведски домове.

За да изгрее слънцето в хола ви, големите прозорци не са задължителни. Повече бяло, което разпръсква дневната светлина в цялата стая и илюзорно, но пак, уголемява пространството.

Ако белите стени не са предпочитани в дома ви, белите мебели или бежови, сиви такива, както и всички цветове в млечните нюанси, ще пропуснат светлината, а няма да я погълнат, карайки ума и очите да си почиват.

Харесваме и цветните и ярки петна в декора, които са като слънцето в белия дом, както и лампите да светят на пост във всеки ъгъл на всекидневната.  

More All About Life

Ходенето пеша до работа и обратно - най-добрата практика за духа и тялото

All About Life преди 6 дни

Знаем, че движението е здраве, но или "нямаме време", или намираме хиляди други оправдания, така че да го избегнем. Само че златното правило е, че е супер важно да се движим, а ходенето до работа пеша помага не само на тялото, но и на ума.