Следва

Графити красавци - Samsonite със специална стрийт колекция

Дизайн за вдъхновение: Светлина в дневната

За да изгрее слънцето в хола ви, големите прозорци не са задължителни. Повече бяло, което разпръсква дневната...

All About Life преди 10 години

Кой друг, ако не скандинавецът, умее да концентрират и малкото светлина навън в дома или стаята си, дори когато мрачният фон на тъжната есен оскъдно я пропуска!?

Да влезе светлина в дневната е възможно и петъчният ни избор за най-вдъхновяващите идеи в интериора го доказват, подбран от най-красивите шведски домове.

За да изгрее слънцето в хола ви, големите прозорци не са задължителни. Повече бяло, което разпръсква дневната светлина в цялата стая и илюзорно, но пак, уголемява пространството.

Ако белите стени не са предпочитани в дома ви, белите мебели или бежови, сиви такива, както и всички цветове в млечните нюанси, ще пропуснат светлината, а няма да я погълнат, карайки ума и очите да си почиват.

Харесваме и цветните и ярки петна в декора, които са като слънцето в белия дом, както и лампите да светят на пост във всеки ъгъл на всекидневната. 



















































































 

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 8 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.