Следва

Защото го заслужава: Блейк Лайвли е новото рекламно лице на L’Oreal

KEUNE MAN - Стилът е отговорът на всичко!

Случвало ли ви се е любимият мъж да ви завиди за набора от божествени шампоани и балсами, с които...

Hair преди 10 години

Случвало ли ви се е любимият мъж да ви завиди за набора от божествени шампоани и балсами, с които изобилства банята ви, докато в неговата половинка се мъдри някое компромисно измиващо средство? Обзалагаме се, че да. Просто защото истината е, че на пазара лесно, или поне много по-лесно, се намират чудесни шампоани, балсами и всякакви други глезещи средства за косите на нас, момичетата, отколкото на тях, момчетата.

Ето защо и сме радостни да ви представим мъжката линия на първокласната холандска фирма с 91-годишна история KEUNE, страхотна грижа, посветена само и единствено на мъжете и по-специално на косите им.

Мотото на серията продукти е: "СЪВЪРШЕНСТВОТО Е КОМБИНАЦИЯ ОТ КАЧЕСТВО И ЕФЕКТИВНОСТ". А ние обещаваме да не завиждаме.


Джордж Кюн, президент на KEUNE

И действително, вижте какво казва по повод на линията Джордж Кюн, президент на KEUNE:

"Като мъж, ти искаш да изглеждаш добре. Така че хубавата коса и добрата прическа е изключително важна. Но само когато е ефикасна и не пречи на начина ти на живот, в който не остава много време за дълги посещения във фризьорския салон. Освен това, косата на мъжете среща още няколко предизвикателства като пърхот, изтъняване и загуба на коса.

Каквато и прическа да предпочитате с продуктите KEUNE MAN, ще я направите перфектно и бързо! А ако предпочитате освежаване и на цвета, чрез боите COLOR MAN косата възвръща своя естествен цвят, а чрез използването на продукти от линията CARE LINE MAN, косата остава чиста, здрава, силна и перфектно оформена!"

Какво съдържа тази безупречна серия?



CARE LINE MAN има в състава си eтерични минерали за здрава коса, защото изтъняването на косата, загубата на блясък и пърхота са свързани с лоша функция на скалпа.

Продуктите CARE LINE MAN са специално създадени да запазят косата и скалпа на мъжете здрави, благодарение на включените eтерични минерали и скални кристали.

Оптималните резултати са възможни само в три стъпки: Измиване, Грижа, Стилизиране.

За да сме изчерпателни: CARE LINE MAN се състои от три шампоана, един стимулиращ растежа лосион и 5 подхранващи стилизанта. Включените натурални съставки са женшен, цинк, ройбос и бамбук, които карат косата да се чувства и изглежда фантастично.

CARE LINE MAN включва конкретно: Hydrate - Хидратиращ шампоан, който перфектно хидратира и заздравява косата и е предназначен за ежедневна употреба;

Combat Шампоан, който се бори с пърхота и предотвратява появата на нов и Fortify Шампоан & Лосион, които придават обем, плътност и сила на косата.

Под наименованието Magnify Styling пък са обединени стилизиращи продукти за здрава коса на линията.

Важно е да се знае още, че един от топ продуктите от гамата води до страхотни резултати при растежа на мъжката коса. CARE LINE MAN FORTIFY - Мъжки лосион, осигурява до 25% увеличение на растежа на косата.

Той страда от изтъняване на косата?

Решението е FORTIFY, защото съдържа съставки, предотвратяващи косопада, като Червен Женшен, Витамин Н, етерични минерали и скални кристали, които стимулират циркулацията на кръвта и заздравяват косата.



Все повече мъже предпочитат цвета на косата си от тяхната младост, а все повече жени намират това за секси. Точно затова KEUNE разработи нова формула, която заличава посивялата коса, само за 5 минути.

Чудото се има име - COLOR Man, чрез която неговият натурален цвят се завръща само за 5 минути!

Формулата на безамонячната боя е мека и щадяща, получена от кокосово масло, и кара сивата коса да изчезне по естествен път.

Ето и основните преимущества: 6 основни цвята, дълготраен резултат, естествен вид, лесна за нанасяне - колкото измиване с шампоан.

More Hair