Следва

Новата чанта на Пенелопе и Моника Крус за Loewe

Джеръми Скот е новият артистичен директор на Moschino

Вчера Джеръми Скот бе обявен за новия криейтив директор на бранда, а дебютната му колекция щe...

All fashion преди 10 години

Вчера Джеръми Скот бе обявен за новия криейтив директор на бранда, а дебютната му колекция ще можем да проследим през идния февруари по време на Миланската седмица на модата, когато ще бъдат представени тенденциите есен/зима 2014-2015 година.

Ето и коментарa на Скот пред Style.com: «Цялата история до голяма степен напомня за приказка. Започнах като стажант в Moschino, а в момента ръководя бранда”. Впечатляващо. А какво споделиха представителите на италианската модна къща? „Назначението на Джеръми Скот не е случайно, защото той носи в себе си не само ДНК-то на нашия бранд, но и неговата еклектика, и освен това е и дизайнер, който умее да интерпретира по един модерен начин идентичността на Moschino”.



В Twitter последва вълна от поздравления към дизайнера, от звезди като Кайли Миноуг, Майли Сайръс и Рита Ора, но самият Джеръми бе много оригинален, съобщавайки новината в собствения си профил с картинка на Спонджбоб.

Какво да очакваме от новата колаборация Скот- Moschino? Според думите на дизайнера „ключовият елемент при Moschino е хуморът. Те са една от малкото модни къщи с чувство за хумор, а това ми допада много. Друг характерен белег са техните послания и акценти, които изразяват определени идеи. Споделяме обща страст към забавната страна на модата”. Освен това Джеръми иска да запази своя бунтарски подход към модата: „Не мисля, че бих могъл да намеря по-смел и бунтарски настроен бранд от Moschino, дори да искам”.

Независимо какъв е крайният резултат, определено сме сигурни, че в модната къща ще се радват на много звездна клиентела, тъй като Instagram изобилства от селфита на Анна Делло Русо, Кара Делевин и Риана, а самите те са големи фенки на интересните суитчъри, принтове на Спонджбоб и екстравагантни кецове.






Риана и Джеръми Скот


Джеръми Скот и Кара Делевин


Джеръми Скот и Лили Макменами




Джеръми Скот и Карл Лагерфелд


Кейти Пери и Джеръми Скот


Кейти Пери и Джеръми Скот


Рита Ора и Джеръми Скот


Риана и Джеръми Скот


Анна Делло Русо и Джеръми Скот


Карин Ройтфелд и Джеръми Скот


Рита Ора и Джеръми Скот


Рита Ора и Джеръми Скот


Тери Ричардсън и Джеръми Скот


Джеръми Скот и Кара Делевин


Анна Делло Русо и Джеръми Скот
 

More All fashion