Следва

Хелоунските костюми в пълен блясък - както го умеят те, блогърите

Двоен ритуал за очи: Нов шедьовър за околоочния контур от Lancôme

Жизнените свойства на стволовите клетки от цветето роза подобряват самовъзстановяващия се...

Shopping преди 10 години

Научните лаборатории на Lancôme изследваха самото сърце на кожата и откриха невероятен източник на живот: дермалните стволови клетки.

Жизнените свойства на стволовите клетки от цветето роза подобряват самовъзстановяващия се потенциал на дермалните стволови клетки в кожата.

Благодарение на тях кожата се регенерира, както на дермално, така и на епидермално ниво.

Като вдъхновение от разработките на института Lancôme в Париж се ражда и новият продукт за нежната зона около очите Absolue L'Extrait, който съдържа над 60 000 стволови клетки от роза в 1 флакон.

Той представлява “дует” между вълшебен балсам-еликсир и фасетиран масажен апликатор, които си партнират в една иновативна грижа за очите.

Уникалният въртящ се апликатор специализира нанасянето и подсилва ефекта на грижата. Той е разработен от експерти в областта на грижата за околоочния контур и предлага на кожата моментален трансформиращ ефект.

Регенериращият ритуал за околоoчния контур Absolue L'Extrait възстановява младостта. Моментално околоочния контур изглежда освежен, сияен, по-гладък и хидратиран. Ден след ден той прелива от енергия и жизненост. Миглите са подхранени и подчертават естествено красивите очи.

Резултати от употребата за доказано моментални. Бръчките са видимо намалени с 16% още след първото нанасяне, след 8 дни бръчките в цялата околоочна зона намалени със 17%, а след 4 седмици 74% oт жените смятат, че зоната около очите им изглежда значително по-млада, отпочинала и красива като след дълъг здравословен сън.

Новият еликсир за зоната около очите Absolue L'Extrait гарантира изключителни постижения до върха на миглите.

More from View Sofia

More Shopping