Следва

Дизайн за вдъхновение: Нюанси на сивото

Месечен ХОРОСКОП - ноември 2013

Ноември 2013 ще донесе много победи и приятни събития, ако съумеем да държим...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за ноември 2013

Ноември 2013 ще донесе много победи и приятни събития, ако съумеем да държим емоциите си под контрол и се ръководим от гласа на разума си при взимането на решения.

През по-голямата част от месеца (до 21-ви ) Слънцето ще се намира в знака на Скорпиона. Това е подходящо време да се заемем със самоусъвършенстване и да обуздаем желанието да властваме напълно. В противен случай ни очаква фиаско, както в любовната сфера, така и в останалите дела.

През целия ноември Меркурий ще се намира в знака на Скорпиона. Любопитство, желание да докажем своята правота, сарказъм - всички тези качества ще се обострят и доста ще стопират движението ни напред. Необходимо е повече да се вслушваме в съветите на по-опитни колеги и приятели и да не провокираме конфликти.

На 3-ти ноември Слънцето ще влезе във взаимодействие с Марс и ще засили у нас желанието за спорове. Отстоявайки своята гледна точка, не трябва да забравяме за такт и дипломатичност.

На 5-ти Венера ще премине в знака на разсъдливия Козирог. На първо място ще излязат деловите отношения и ще се потопим в работата си. Не трябва да забравяме да отделяме внимание и на близките си - понякога семейството е по-важно от кариерата и амбициите.

От 7-ми до 10-ти ноември във фаза на ретроградно движение ще се намират три планети на веднъж: Юпитер, Уран и Меркурий. Не е препоръчително да се вземат пари на заем, да се правят дългосрочни планове, да се стартират нови проекти. Но ще бъдем в състояние да разрешим натрупалите се проблеми.

Вечерта на 10-ти ноември Меркурий ще излезе от ретроградност. От този момент деловият живот ще започне да набира скорост. Може да действаме с всички сили - и до края на годината ще получим приятно възнаграждение за ефективната си работа.

Месечен ХОРОСКОП за ноември 2013

ОВЕН 21.03 – 20.04

Не позволявай на емоциите да вземат връх над разума. Въздържай се, за да не се превърнеш в герой от трагикомедия.

През първите дни на ноември ще почувстваш неустоимо желание да се откроиш от тълпата, нагледно да демонстрираш умението си да не бъдеш като всички останали. Подобни стремежи ще предизвика аспектът на Уран с Плутон, който е в кулминацията си на 1-ви. На работното място може спокойно да оригиналничиш, това дори ще е от полза на трудовия процес, както и на отношенията ти с колегите. Но е малко вероятно начинът ти на себеизразяване да зарадва романтичния партньор. Така че се старай в присъствието на любимия човек да не се държиш прекалено освободено.

След 5-ти ноември, когато Венера навлезе в знака на Козирога, ще те обхване силна страст. Преди да се хвърлиш с рогата напред, помисли какви последствия може да възникнат от такова безумие. Задай си един важен въпрос: има ли голяма вероятност настоящата романтична връзка да прерасне в нещо сериозно и дълготрайно? Възможно е, след обстоен анализ на ситуацията, да разбереш, че тази връзка няма бъдеще.

Не се заблуждавай и не се опитвай да криеш нещо от постоянния си партньор. Юпитер, който ще стане на 7-ми ретрограден, ще те накара да си мислиш, че тайната никога няма да бъде разкрита. Все пак трябва да не се забравя, че през 2014 г. Юпитер отново ще възобнови движението си напред, след което всички тайни много бързо ще се разкрият. Сега при възникване на спорни ситуации не трябва да се скриеш от любимия човек, а да отидеш при него за съвет и помощ.

Избирай нестандартни кройки и щампи, за да се открояваш от тълпата, но избягвай ярките тонове, които могат да разпалят и без това горещите ти страсти.

Модните експерти от Fashion Days помагат с голямо разнообразие от любимите ти марки тук>>>

Every day is a Fashion Day!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През този месец наблюдателността ще ти помогне да постигнеш успех. Чети знаците, идващи от външния свят, и се опитвай да ги интерпретираш правилно.

Ноември може да бъде за теб съдбоносен месец. Ако отдавна искаш да промениш нещо в живота си, дерзай! Сега е нужно да действаш решително, да прогониш излишните страхове и да забравиш за миналите неуспехи. За духовно обновление е подходящ 3-ти ноември, който ще бъде отбелязан с едно рядко събитие - слънчево затъмнение. Най-добре е да прекараш този ден самостоятелно сред природата.

Размишлявай, медитирай, изследвай вътрешния си свят. През целия месец с благодарност приемай случващите се събитията. Възприемай пречките като прекрасна възможност за личностно развитие.

Желаейки да спечелиш нечие сърце, не се срамувай и не се прави на незаинтересован. Имай предвид, че твоята плахост може да бъде объркана със студенина. Най-добро впечатление на човека, когото харесваш може да направиш около 9-ти, когато Марс формира аспект със Сатурн. Не потискай в този ден емоциите си, дръж се свободно, усмихвай се и прави комплименти.

Купи си хубав и женствен екип за йога, който допълнително ще стимулира спортния ти дух, а за повече решителност-не забравяй яркото червило или очната линия.

Модните експерти от Fashion Days помагат с голямо разнообразие от любимите ти марки тук>>>

Every day is a Fashion Day!


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Бъди много честен с любимия човек, а на работодателя казвай само това, което сметнеш за необходимо.

По време на ретроградния Нептун, т.е. от 1-ви до 12-ти ноември може да се изпълнят най-съкровените ти мечти. Бъди внимателен към това, което се случва, използвай всички предоставени възможности и винаги вярвай в доброто. През целия месец се опитвай да поддържаш вътрешна хармония. За да живееш в мир със себе си ще ти помогнат медитации, автотренинг, четене на класическа литература и комуникация с деца. Прекарвай повече време у дома - сега енергията на дома ще ти дава сили за по-големи постижения.

През втората половина на ноември, действай решително и не се страхувай да поемаш рискове. Смелите и дръзки постъпки през този период със сигурност ще бъдат възнаградени.

Отношенията с постоянния партньор ще станат по-хармонични. Съвместните планове ще се реализират, а разногласията ще изчезнат. Самотните Близнаци не трябва да пренебрегват запознанства, които ще се състоят около 28-ми или 29-ти ноември, когато Луната се намира в знака на Везните, тъй като едно от тях може да се окаже доста обещаващо.

В семейния живот трябва да се избягват недомлъвките. Не оставяй нищо в тайна от партньора си, в противен случай той ще започне да нервничи и да те наранява. Абсолютна искреност в отношенията е необходима около 16-ти, когато Венера ще съвпадне с Плутон.

Под влияние на романтичния близнак заложи на нежни материи като коприна и кашмир, снабди се с нови аксесоари, а защо не и със секси ботуши за повече увереност.

Модните експерти от Fashion Days помагат с голямо разнообразие от любимите ти марки тук>>>

Every day is a Fashion Day!


РАК 22.06 – 23.07

Бъди нащрек! Не позволявай на мошеници и измамници да те използват за егоистичните си цели.

През ноември 2013 г. трябва да обърнеш особено внимание на отношенията с хората. Важно е, винаги да правиш добро впечатление на хората, на които държиш. Старай се да не бъдеш скучен, досаден или прекалено взискателен. Подкрепяй и окуражавай другите, застъпвай се за несправедливо гонените и обижданите. Поддържай добро настроение около 10-ти ноември. По такъв начин ще съумееш да преодолееш отрицателното влияние на квадрата Луна - Сатурн и да намериш мощен покровител.
Раците, желаещи да сменят работата си, трябва да изчакат с взимането на радикални решения до 11-ти ноември. В този ден Меркурий ще излезе от ретроградност, в резултат на което вероятността от погрешна стъпка значително ще намалее.

Не се впускай в любовни приключения, отнасяй се сериозно към всеки, който си виждал само няколко пъти в живота си. Такива авантюри вероятно ще приключат доста тъжно. Може да те изоставят без каквото и да е предупреждение, да те обидят, измамят. Така че, изпитвайки силно влечение към непознат/а, не бързай да се сближаваш. Първо добре опознай човека, когото харесваш и след това вземи решение дали да започнеш връзка с него или не.

За да балансираш чувствителната си емоционалност, заложи на хармонични цветове в синьозелената гама, избирай топли плетива и залагай на ниски подметки, тъй като високите токчета изострят дързостта ти.

Модните експерти от Fashion Days помагат с голямо разнообразие от любимите ти марки тук>>>

Every day is a Fashion Day!


ЛЪВ 24.07 – 23.08

Не смесвай работата с удоволствието, не позволявай битовизмите да убият любовта. Не забравяй, че всичко си има своето време и място.

Лъвовете са новатори, взимащи смело важни решения и прилагащи успешно оригинални подходи при правене на бизнес. Непременно потвърди тази репутация като действаш нестандартно, изслушваш и приемаш различни мнения, не се придържаш към старите си навици. Консерватизмът със сигурност ще ти попречи около 8-ми ноември, когато Луната и Юпитер са в опозиция. Затова пък взаимоотношенията с по-големи роднини се нареждат доста добре и може смело да се обръщаш към тях за психологическа и финансова подкрепа.

Не започвай нищо ново до 11-ти ноември. До тогава Meркурий е ретрограден и ще спъва реализацията на идеите ти. Така че, през първата декада се занимавай с рутинна работа и разработвай перспективни планове. Но след 11-ти, когато Меркурий стане директен, може да започнеш да действаш. В последните дни на месеца, няма да ти бъде лесно в работата. Нехармоничен аспект на Слънцето с Нептун, който се формира на 24-ти, ще отслаби волята ти и ще те кара да избягваш изпълнението на някои задължения. При всички случаи се бори с апатията, за да не пропуснеш редица възможности и да не си развалиш отношенията с колегите.

Връзките, които започнат Лъвовете през този месец, обещават да бъдат красиви и продължителни с надежден, добър и разбиращ човек, умеещ да внесе в живота им хармония и радост. Разбира се, в него също ще се намерят недостатъци. Отнасяй се към тях спокойно и не се опитвай да принуждаваш партньора си да се променя. Качествен скок в отношенията може да се очаква около 13-14-ти ноември, когато Луната ще се намира в знака Овен. През тези дни може да насрочиш важни срещи, обяснения в любов, разговори за съвместно бъдеще.

Семейният живот на Лъвовете малко ще се разбалансира след 22-ри, когато Слънцето премине в знака Стрелец. На партньора ти ще му се иска повече свобода и ще трябва да се примириш с неговото често отсъствие. Ако се държиш разумно и не изискваш по-голямо внимание, отношенията след две три седмици ще продължат по старому.

Бъди елегантен и стилен на работното място, като избираш смели акценти в животински или флорални принтове, които да стимулират креативността ти. Купи си палто с подходяща кройка с двуредно закопчаване в тъмносиньо или масленозелено.

Модните експерти от Fashion Days помагат с голямо разнообразие от любимите ти марки тук>>>

Every day is a Fashion Day!


ДЕВА 24.08 – 23.09

С всички средства поддържай увереност в себе си и не се предавай пред трудностите. В трудни ситуации, не забравяй поговорката: "Очите на страха са големи".

Семейството за Девите ще стане сигурно убежище, а роднините както по-възрастните, така и по-младите - най-добрите съветници и помощници. Чувствайки се уморен след тежък работен ден, отиди на място, където те очакват близки хора. Именно там ще можеш пълноценно да отдъхнеш и да си възвърнеш чувството за сигурност. В дни на енергийно изчерпване по-добре не посещавай места с голяма концентрация на хора – трудно ще получиш удоволствие от шумни и големи компании.

Трудовият ти живот едва ли може да се нарече спокоен. Ще се появят много грижи, ще възникнат пречки за преодоляването, на които ще се наложи да изгубиш много време и усилия. Най-вероятно ще се справиш с всичко, но това ще се случи само при упорита работа и сурова дисциплина. Не се отпускай около 6-ти ноември, когато Слънцето ще съвпадне със Сатурн. Събери се и действай, без да се разсейваш от външните обстоятелства и един от основните проблеми за този месец ще бъде отстранен.

Квадратът на Уран с Плутон ще лиши Девите от обичайната им сдържаност. Ще ти се иска да бъдеш център на внимание, да флиртуваш и дори да се впуснеш в любовни приключения. Позволи си да се отпуснеш малко, но без да си губиш ума. В личния живот не си прави експерименти и ще избегнеш доста разочарования. На първо място, не забравяй този съвет през 6-я лунен ден, а именно на 9-ти ноември.
Ако имаш проблеми в семейството, опитай се да се дистанцираш и да погледнеш на ситуацията от страни. Възможно е, така грешките на партньора да не изглеждат толкова значими. Направи усилие и се опитай да простиш обидите и да приемеш любимия човек такъв какъвто е. Ще бъдеш възнаграден със забележително подобрение в отношенията около 15-17-ти ноември, когато Луната навлезе в Телец.

Носи рокли с подчертана талия, сложи си красиви бижута и си направи маникюр или прическа - този месец имаш нужда да се поглезиш качествено и да изразиш своята по-флирт страна.

Модните експерти от Fashion Days помагат с голямо разнообразие от любимите ти марки тук>>>

Every day is a Fashion Day!


ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Не се увличай прекалено по материалната страна на живота. Не забравяй, че спокойствието и добрите отношения с близките са по-важни от парите.

Намали временно своята активност и се движи по линията на най-малкото съпротивление. Но не изпускай от поглед основната цел и бъди готов във всеки един момент да направиш решителната крачка. Най-вероятно шанс да постигнеш нещо значително ще имаш около 22-ри ноември, когато Луната ще направи хармоничен аспект с Марс. Общуването с далечни роднини може да се окаже обременително за теб. Така че се постарай по-малко да се срещаш с тях. Но на родителите и децата обръщай колкото можеш повече внимание.

По време на престоя на Слънцето в знака на Скорпиона, в периода от 1-ви до 21-ви ноември, на Везните ще им бъде скучно да работят, защото възможността да се проявят ще бъде затруднена. Най-вероятно, представителите на този зодиакален знак ще трябва да се занимават с рутинни въпроси и с проекти, започнати от колеги. При разпределението на премиалните, също няма да ти провърви. Въпреки това, не си заслужава да се възмущаваш. Приемай случващото се за даденост и вярвай, че скоро ще настъпят по-добри времена.

През последната декада Везните може да постигнат добри резултати, но само в случай, че не мързелуват и не се разсейват с глупости. Хороскопът съветва смело да се заемеш с предизвикателствата и да не се противиш на другите хора. Не се поддавай на изкушението да избягваш отговорностите на 24-ти ноември, когато Слънцето и Нептун ще бъдат в конфликт.

Венера ще остане в знака на Стрелеца само четири дни през ноември, след което за дълго ще се установи в знака на Козирога. Побързай до 5-ти да направиш красив подарък на любимия човек - такъв ход от твоя страна ще бъде възприет с топлина и благодарност. Имай предвид, че не по-малко удоволствие ще му достави покана за културно мероприятие, вечеря на свещи или романтична разходка извън града.

Семейните отношения ще се развиват доста хармонично. Венера и Нептун, които формират благоприятен аспект на 8-ми ноември, ще дадат усещане за сигурност и увереност в утрешния ден. Бъди внимателен към партньора си. Интересувай се от неговите работи, помогни му да преодолява настоящите трудности. При планирането на бюджета не настоявай за нищо и прави отстъпки.

Едри и масивни колиета и гривни ще ти напомнят да не се разсейваш прекалено много, а за романтична вечер с любимия човек заложи на блестящи материи.

Модните експерти от Fashion Days помагат с голямо разнообразие от любимите ти марки тук>>>

Every day is a Fashion Day!


СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Искреността ще гарантира топли отношения с околните. Говорейки смело за чувствата си, ще спечелиш разположението на важен за теб човек.

Настъпват благодатни времена. В работата нещата вървят нагоре, личните отношения се нареждат, творческите начинания ще донесат добра печалба. Очакват те интересни срещи, необичайни преживявания и приятни изненади. В края на месеца има вероятност от малък конфликт с далечни роднини. Не му придавай голямо значение, след няколко дни всички разногласия ще се изгладят.

Интелектуалната дейност през ноември трябва да бъде приоритет. Меркурий, който на 11-ти ще стане директен, ще усили паметта и вниманието ти и ще ти помогне да избереш най-ефективните методи за постигане на целите си. Ноември също е добър за придобиване на нови знания и умения. Посещавай курсове за повишение на квалификацията, чети професионална литература, не се колебай да потърсиш съвет от по-опитни колеги.

Сега трябва да обърнеш особено внимание на интимната сфера. Ако успееш да хармонизираш този аспект в отношенията, много от проблемите ще изчезнат от само себе си. Непременно поговори с партньора си за това, което смущава или тревожи всеки един от вас, разкажете си за своите най-смели желания. Свежи преживявания може да получиш около 15-ти, когато Венера и Уран ще се свържат. Около този ден всички експерименти в спалнята ще бъдат повече от успешни.

Ако си влюбен, но не знаеш дали е взаимно, разучи ситуацията през втората половина на месеца. Най-вероятно, ще се окаже, че обектът на твоето внимание, също те харесва. Отношенията може да преминат на ново ниво, след като Луната влезе във взаимодействие с Юпитер, т.е. около 22-ри ноември. Не очаквай подаръци от съдбата! Направи решителните стъпки и не се страхувай да бъдеш откровен.

В унисон с хубавия месец, който те очаква, си позволи да си купиш нещо, за което отдавна копнееш, независимо дали става дума за нови ботуши, палто с косъм или интересна шапка.

Модните експерти от Fashion Days помагат с голямо разнообразие от любимите ти марки тук>>>

Every day is a Fashion Day!


СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Не се страхувай да си признаеш липсата на някакви знания. Не изисквай и от другите готовност във всяка ситуация незабавно да дадат правилния отговор.

Ноември е време на надежди и светли очаквания. Вярвай в своята щастлива звезда и със сигурност ще постигнеш успех. В никакъв случай не стой безучастно. Анализирай случващото се, прави планове, установявай полезни контакти. Ако е необходимо потърси помощ от тези, на които някога си оказал подкрепа. Необходимата както материална, така и от психологически характер помощ, ще получиш най-вероятно около 14-ти, когато Луната съвпадне с Уран. Опитай се да си върнеш дълговете до 30-ти, преди Луната да навлезе в знака на Скорпиона.

Хармоничният аспект на Слънцето с Плутон, който се формира на 1-ви ноември, ще събуди в теб амбициозни мечти. Въпреки това, без специална подготовка е малко вероятно да успееш да ги реализираш. Така че се опитай спешно да разбереш какви знания ти липсват и се запиши на нужните курсове. Възможно е да бъдеш подкрепен в тази инициатива и дори да получиш известна сума пари, за да заплатиш обучението си. Съответният разговор с ръководството може да планираш на втория лунен ден, т.е. на 5-ти ноември.

Марс и Юпитер, които около 19-ти ще бъдат в хармоничен аспект, ще ти помогнат да спечелиш доверието на подчинените си и да постигнеш добри резултати в работата си. Разглеждай всички оферти, търпеливо обяснявай своите разпореждания, своевременно разрешавай конфликтите и в бъдеще не веднъж ще ти се предлага да заемеш ръководна позиция.

В началото на месеца, ще ти бъде лесно да спечелиш нечие сърце. Благоприятният аспект на Меркурий с Плутон, който се очаква около 2-ри ноември, ще те направи много освободен и привлекателен външно. Важна роля ще изиграе и умението ти с лекота да се шегуваш и да водиш оживен разговор. Връзките в този период доста бързо може да прераснат в нещо сериозно.

Не трябва да оставяш сам за дълго постоянния си партньор. Най-вероятно, в твое отсъствие ще размишлява за нещо неприятно и много ще тъжи. Обърни му специално внимание, но без да ставаш досаден. Шегувай се, прави сладки изненади, организирай празници. По време на престоя на Слънцето в знака на Скорпиона, т.е. от 1-ви до 21-ви, избягвай грубостите в общуването. Повярвай, нежността в този период може да направи чудеса.

Иска ти се да покажеш повече нежност, без да прекаляваш? Пастелните тонове ще омекотят иначе буйния ти темперамент. Залагай на дрехи с нюанси на шампанско, беж, капучино и мока кафяво.

Модните експерти от Fashion Days помагат с голямо разнообразие от любимите ти марки тук>>>

Every day is a Fashion Day!


КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Сега не трябва да взимаш необратими решения. Винаги си оставяй отворена вратичка за промяна и измъкване.

Постиженията през този месец ще бъдат много. Положи всички усилия, за да не ти се завърти главата от успеха. Радвай се на добрите резултати, но не позволявай да се задоволиш от постигнатото и да спреш да се движиш напред. Около 14-ти аспектът между Луна и Венера ще те кара с наслаждение да безделничиш. Не се поддавай на тази провокация и действай според набелязания план. Но през уикенда на 16-17-ти си осигури добра почивка. Парите сега може да не ги икономисваш, но от безразсъдни разходи трябва да се въздържаш.

През първата декада на ноември, Козирозите ще трябва да се борят с обстоятелствата и да преодоляват пасивността на околните. Подкрепа в този труден път ще имаш от Меркурий и Слънцето, които на 1-ви ще направят благоприятен аспект. Работи упорито, старай се да бъдеш целеустремен и настойчив, запази увереността в себе си. При необходимост смело отстоявай позициите си, но го прави по правилния начин. Потърси подкрепа сред колегите. Ако никой не иска да те подкрепи, не се отчайвай и продължавай да се движиш в избраната посока. Твоите усилия ще се увенчаят с успех около 11-ти ноември, когато Луната и Меркурий ще направят хармоничен аспект.

Нов дългосрочен проект, може да обсъдиш след 7-ми ноември, когато Юпитер стане ретрограден. Обмисли всички детайли, направи план за работа и разпредели отговорностите си до 22-ри, деня на прехода на Слънцето в знака на Стрелец. При такова положение, пред теб ще се отворят най-добрите перспективи за реализация на замисленото.

Личните отношения трябва да бъдат защитени от въздействието на суровата действителност. Ако е възможно, отмени за известно време решаването на сложните битови и финансови въпроси, откажи се от дискутирането на теми, предизвикващи недоволство в партньора ти или в теб самия. В деня на активното взаимодействие между Меркурий и Нептун, а именно 12-ти ноември, организирай романтична вечер. В никакъв случай не се отдавай на неприятни спомени. Усмихвай се, бъди мил и нежен. Ако имаш усещането, че връзката ти е приключила, освободи партньора си със спокойна душа. Сега е по-добре да не се стига до конфликти и би било разумно да се разделиш по добър начин. Има смисъл да изчакаш до 15-ти ноември – възможно е, в този ден под влиянието на аспекта на Венера с Уран, отново да изпиташ любовта. Добре анализирай чувствата си и едва след това вземи окончателно решение.

Завладян от амбициите си, този месец носи любимите си монохромни ансамбли по нови начини, за да стимулираш креативността си. Например, вместо класически скини дънки и риза, избери boyfriend кройка и добави вратовръзка.

Модните експерти от Fashion Days помагат с голямо разнообразие от любимите ти марки тук>>>

Every day is a Fashion Day!


ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Не бързай да прекъсваш отношенията си с тези, които отдавна са до теб. Обидите бързо ще бъдат забравени, но чувство на загуба ще остане с теб завинаги.

Не трябва да надценяваш своята значимост и да демонстрираш прекалена самоувереност. Такова поведение ще направи лошо впечатление на околните. Добре е да си знаеш цената, но не е задължително да я казваш на всеки срещнат. Всичко това не означава, че не може да ръководиш работен проект или да станеш лидер в обществена организация. Не позволявай само да губиш достойнството си и да правиш впечатление на сърдит човек.

По време на намаляваща Луна (1-2-ри и 18-30-ти ноември) се заеми с неща, изискващи по-бързо приключване. Без притеснение напомни на колегите за неизпълнените обещания, а ти самия върни всичките си "дългове". Не започвай нищо ново през тези периоди, може да правиш планове, при това смели и дръзки.

В началото на месеца, не се впускай в любовни авантюри с противоположния пол. Особено на 3-ти, в деня на новолунието. Удържайки се от рисковано поведение, ще увеличиш вероятността през втората половина на ноември, човекът, когото харесваш сам да премине в настъпление.

Водолеите, които живеят с постоянен партньор, може да преминат през редица скандали. Положението ще ескалира през последната декада, около 21-ви ноември, когато Меркурий и Плутон ще събудят в теб духа на противоречията. Ще започнеш да се противопоставяш дори и при най-незначителен повод. Имай предвид, че ако сега откажеш да правиш отстъпки, за спокоен семеен живот до края на 2013 г. само ще мечтаеш.

Успокои нажежените емоции като се придържаш към комфортни модели и залагаш на разчупени топове. Настъпил е моментът за нова дамска чанта, а защо не и подходящи към нея обувки?

Модните експерти от Fashion Days помагат с голямо разнообразие от любимите ти марки тук>>>

Every day is a Fashion Day!


РИБИ 20.02 – 20.03

През ноември чувствата едва ли ще се окажат добър съветник в сериозните дела. Ако искаш да постигнеш своето, трябва да се контролираш и внимателно да се вслушваш в гласа на разума.

Някои събития през ноември ще донесат на Рибите огорчения и ще ги настроят скептично. Ще започнеш да критикуваш социалната система, условията на живот, характера и действията на другите хора. Но този начин да действие ще те вкара в задънена улица. Вместо да изразяваш недоволството си от околния свят, внимателно се вгледай в себе си. Признай си собствените недостатъци и помисли по какъв начин би могъл да ги отстраниш. Важно е да започнеш активно да се стремиш към личностно развитие сега, докато Венера не е излязла от знака на Козирога.

Рибите, желаещи да сменят работата си, трябва внимателно да се замислят през първата декада на ноември. Вероятността за стъпка в тази насока е доста голяма през този период и затова не трябва да взимаш спонтанни решения, продиктувани само от емоции. Особено внимателен в това отношение, трябва да бъдеш около 5-ти ноември, по време на аспекта на Луната с Марс. През този ден избягвай преговори с работодателите и не позволявай на колегите да те въвлекат в конфликтна ситуация.

В семейните отношения се очаква известно охлаждане. Най-силно ще се прояви около 17-ти ноември, в деня на пълнолунието. За да не премине и останалата част от месеца в разногласия и обиди, опитай се да се настроиш на дипломатична вълна. Затваряй си очите пред някои грешки, извършени от любимия човек и прави повече отстъпки. Ако не притискаш партньора си и той, от своя страна, ще ти позволи да се държиш доста свободно.

Ще поддържаш дипломацията с околните и вътрешното си спокойствие по-лесно, ако заложиш на класически маникюр, монохромни комбинации от черно и бяло и предпочиташ сдържаните линии пред тези с бохемска нотка.

Модните експерти от Fashion Days помагат с голямо разнообразие от любимите ти марки тук>>>

Every day is a Fashion Day!

 

More Astro