Следва

H&M открива 7-ми магазин в София на 14-ти ноември

Седмичен ХОРОСКОП - 4 - 10 ноември

Състоянието на биосферата през тази седмица много прилича на предишната: относително неутрално начало и...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 4 - 10 ноември, 2013

Състоянието на биосферата през тази седмица много прилича на предишната: относително неутрално начало и мощен положителен подем от четвъртък до събота. Но, разбира се, аспектите са напълно различни.
Неутралността на първите три дни от седмицата, не означава, че през това време нищо няма да се случва. Преди всичко, трябва да се обърне внимание на преминаването на Венера в знака на Козирога (вторник). А тя ще остана там доста дълго - чак до 6-ти март 2014! Такъв дълъг престой в един знак е рядкост. А причината е следната: стигайки почти до края на знака, Венера ще стане ретроградна и ще започне обратно движение и при това ще остане в Козирога докато започне отново движение напред.

Темата Венера е много важна и обширна: като цяло тя отговаря за споделянето, без което не съществува нито една система. За хората - това са чувствата и емоциите (“светът на сетивата" и общуването), за икономиката - средствата за размяна (парите), за организма - системата за трансфера на хранителните вещества (кръвта) и т.н. Козирогът е знак на стандартите, създаването на правила, проверка за съответствие с еталона. По време на престоя на Венера в този знак, може да се случи съществена преоценка на стандартите и правилата в областите, към които Венера има отношение в конкретните хороскопи.

Още едно астро-събитие може значително да повлияе цялостната ситуация: в четвъртък Юпитер става ретрограден. Тази планета е свързана с обществените и законодателните процеси. И - о, чудо! Юпитер ще стане директен също на 6-ти март 2014! Съвпадение, което неволно привлича вниманието върху себе си ...

В сряда Слънцето ще съвпадне със Сатурн и ще даде предимство на тези, при които работните отношения и документацията са максимално подредени и структурирани. Също така времето е благоприятно за контакти с властите, особено с данъчната и правораздавателната власт .

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 04.11 – 10.11

ОВЕН 21.03 – 20.04

Любов и романтика!


Главата ти ще е заета с любов и романтика, така че временно ще се отдалечиш от приятели и познати, за да те разсейват по-малко от обекта на страстта. Твоето безразлично отношение към работата може да не се хареса на шефа, затова направи така, че бурният ти личен живот да не пречи на професионалните ти задължения.
Свободните Овни ги чака преоценка на ценностната система. Възможно е да обърнеш внимание на човек, притежаващ качества, които преди това не са те привличали. И най-хубавото е, че това ще ти помогне да организираш щастливо личния си живот. Важното е да се ръководиш от чувствата си, а не от мнението на околните!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Заеми се с творческа работа!


Трудно ще устоиш на сарказъм и да не се скараш с човек, който те засегне с думи или поведение. И все пак, опитвай се да избягваш конфликтните ситуации - така ще си спестиш много нерви. И ако почувстваш, че е необходимо да изразходиш преливащата в теб енергия - заеми се с творческа работа.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Обмисли добре случващото се около теб!

Трябва да си починеш малко, за да обмислиш по-добре случващото се и да съпоставиш всички плюсове и минуси.
Изобщо в началото на седмицата, за теб е полезно да направиш пауза и да помислиш върху всички свои действия и постъпки. Втората половина на седмицата ще бъде много по-динамична и ще способства за делова активност. По това време са възможни важни срещи, както и пътувания (макар и не далечни), ще можеш да постигнеш определени резултати и да набележиш за себе си по-нататъшен план за действие.

РАК 22.06 – 23.07

Добро време за промяна!

Важното е да не се страхуваш от събитията, които ще се завъртят около теб и да вземеш активно участие в тях. Не се страхувай от промени, освободи се от старото и отвори живота си за новото. През този период Съдбата ще те подкрепя, но нейните планове не винаги са видими с невъоръжено око, така че ни ти остава нищо друго, освен да се довериш на провидението и да позволиш на живота сам да те преведе по предопределения път. Към края на седмицата ще можеш да видиш някои положителни тенденции в живота си.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Хармонично и спокойно състояние!


През тази седмица се очаква подобряване на положението в личния живот и макар че е рано да говорим за романтични запознанства (затова за самотните ситуацията няма да се промени много), топли и приятни моменти няма да ти липсват. Мнозина ще усетят през седмицата хармонично и спокойно състояние, когато всичко ще се случва бързо и лесно, несгодите ще останат на заден план, а общуването с другите ще протича доста приятно. Лекото и позитивно състояние ще ти позволи да възвърнеш силите си и да набереш кураж, за да направиш някои решителни крачки.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Обуздай недоволството си!


Навлизаш в приятен и радостен период от живота, когато всичките ти проблеми ще се решават като с вълшебна пръчица, макар и не без помощта на други хора. Отношенията с любимия човек ще те радват с емоционалната си хармония и дълбоки взаимни чувства. Обуздай само своето негодувание - защото рискуваш да загубиш верен приятел!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Рутинна работа!


През тази седмица ще се наложи да се посветиш на рутинна работа и на привеждане в ред на работното място. Между другото, добре би било да сложиш ред не само в работата, но и в собствените мисли и преценки - в последно време са доста противоречиви! В работата може спокойно да прокараш своите идеи - колегите и шефа ще те подкрепят.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Всяко нещо има свое време!


Настроението при теб през тази седмица ще бъде такова мрачно като есента навън. И всичко това, защото очаквания напредък в работата няма да настъпи. Опитай се спокойно и без излишни нерви да чакаш своето време - това ще е много полезно за теб и сега, и в бъдеще! Отношенията с близките приятели ще те радват - те ще ти помагат и подкрепят.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Няма да скучаеш!


Сега няма да ти се отдаде възможност да останеш сам, дори и да го искаш - твоите приятели и любимият човек непрекъснато ще напомнят за себе си и ще жадуват да поговорят с теб. Финансовите ти дела се нареждат прекрасно - за извънреден труд, ще получиш дори повече пари, отколкото си очаквал. Планирано мероприятие ще ти донесе много приятни преживявания.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Възползвай се от вниманието!


Обстоятелствата ще се наредят по такъв начин, че по време на цялата тази седмица ще бъдеш във фокуса на вниманието на околните. Възползвай се от този момент, за да намериш нови приятели и полезни връзки, и да си осигуриш подкрепа за в бъдеще. През тази седмица, ако се опиташ, ще можеш да разрешиш личните си проблеми и да намериш изход от безнадеждна ситуация.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Бъди внимателен!


Бъди внимателен, когато оформяш документи или подписваш нещо - има риск да се сблъскаш с неприятен проблем от правно естество. Престани да се бориш с любимия човек за власт в отношенията - това няма да доведе до нищо добро! Следи здравословното си състояние. През тази седмица съществува опасност от обостряне на хронични заболявания.

РИБИ 20.02 – 20.03

Първо мисли, после действай!


За да избегнеш объркване в своите любовни отношения, дръж се по-резервирано и не флиртувай безразборно с всички - това ще ти помогне да направиш разлика между мимолетно увлечение и наистина сериозни чувства. През тази седмица може да се появи нетипично за теб влечение към екстремни преживявания, така че положи усилия първо да мислиш, а след това да действаш.
 
Финият Скорпион, актрисата Ема Стоун, се ражда на 6 ноември, когато тази година ще навърши прекрасните 25 години. 
 

More Astro