Следва

Защо ни е помпозна рокля на принцеса, ако можем да имаме палто като това на Azzedine Alaïa?

Съкровище, наречено PANDORA

PANDORA е отражение на истинската женствена същност-свободолюбива, бохемска, романтична. 

Shopping преди 10 години

В далечно кралство Дания се ражда дизайнът на гривната PANDORA, превърнала се в символ на красотата и изяществото на жените. Основана през 1982г. от ювелира Пер Еневолсен и неговата съпруга Уини в малко магазинче в предградията на Копенхаген, гривната Pandora днес може да бъде открита в над 30 държави по цял свят.

Популярността й се дължи не само на уникалния дизайн, позволяващ безкрайни комбинации, но и на изработката на бижутата от най-висококачествени материали: 14-каратово злато, най-висока проба сребро, синтетични и естествени камъни, перли, емайл, стъкло Murano.

PANDORA е отражение на истинската женствена същност-нежна, свободолюбива, бохемска, романтична. А и дали ще изберем ангел, сърце, бляскав камък, инициал, или някакъв друг символ, крайният резултат винаги е достъпен и носи символиката на специалните моменти в нашия живот.

За дизайнерите, родили идеята за гривната PANDORA – бижутерите Лизбет Еньо Ларсен и Лоне Франсен, е изключително вълнуващо да измислят талисмани с нов дизайн и различни комбинации за гривната.

Те създават по 50 талисмана с нов дизайн на година, разпределени в две сезонни колекции: пролетно-лятна и есенно-зимна.
Вдъхновението за талисманите идва от много различни източници, но дизайнерите винаги творят с една и съща визия. „Вдъхновяваме се от споделените от клиентите ни по цял свят мнения и впечатления, особено онези, които достигат до нас посредством клиентския форум в интернет страницата ни. Хората споделят колко много предпочетеният талисман значи за тях, тъй като символизира нещо важно в живота им или специално преживяване” - разказва Лизбет Еньо Ларсен.



Благодарение на стабилния ръст през последните години, към днешна дата PANDORA е един от най-големите производители на златни и сребърни бижута в световен мащаб.

Но истинската радост е, че всеки един от нас може да разпознае частица от себе си в творенията на PANDORA и самите ние да се почувстваме своя принос в дизайна на собственото си бижу.
А именно подобни емоции са сърцето на PANDORA.


Днес дистрибуторската й мрежа се простира в над 30 държави по цял свят, което я превръща в третата по
популярност и продаваемост марка за бижута в света, след Tiffany и Cartier.


За повече информация посетете:
www.pandora.net

More from View Sofia

More Shopping