Следва

Зад кадър: Как Кандис Суинепул позира в сутиена Victoria's Secret Royal Fantasy Bra

CARRARA - вълшебното камилско палто на Max Mara и какво е да го носиш

Нетърпението ни обаче предизвика най-вече една отдавна отбелязана с удивителна в списъка с must-haves за...

All fashion преди 10 години

Преди седмица пристигна в едноименния бутик в столицата новата монохромна колекция на марката Max Mara. Екипът на ViewSofia бе поканен на място, за да види, пипне и пробва прекрасните новодошли модели на есента, всички в емблематичния за бранда цвят камилско.

Нетърпението ни обаче предизвика най-вече една отдавна отбелязана с удивителна в списъка с must-haves за новия сезон дреха - огромното вълшебно палто, наречено CARRARA, направено от чиста камилска вълна и мохер, което на вид прилича на елегантна кожа с косъм, а на усещане е като че сте в прегръдките на огромен плюшен мечок. Топъл и любящ.





Чувството за сигурност обзема сърцето, щом тялото се облече в този разкош. Представихме си го като най-силния акцент в ансамбли от топли зимни нюанси и ярки цветове или както го виждат от Maxa Mara - в монохромното съчетание от панталон и пуловер в камилския тренд, обути в новите иконични кецове на бранда, градски, модерни, от гладка кожа, змийска или от велур.





Ласкателствата на луксозното палто, модел CARRARA, не свършват само с усещането за комфорт и сигурност, които дава. Погледнем ли се в огледалото, установяваме, че този красив „мечок” е изключително елегантен. Огромната яка го прави силно женствен, скритите дълбоки джобове му дават един тон лежерност, а обемът в раменете и материята му позволяват да пада прекрасно при предницата и гърба. С вдигната на кок коса, пригладена назад, с къса пикси прическа или друг вариант, който да остави обема само при палтото, силуетът, който вае, е непостижим с друг модел. А цветът допълнително му дава класата, необходима за тази солидна, но 100 процента заслужаваща си инвестиция.

Когато го видите, ще го разпознаете. Фундаменталното му значение за есенния гардероб и готовността му да ви се отдаде напълно са най-силните му страни. В бутика на Max Mara в София.

 

More All fashion