Следва

Гаранс Доре „Отказах работа мечта в списание, за да спася блога си”

Алекса Чънг извън списъка на Британските награди за стил

Списъкът с номинации на Британските награди за стил за 2013 вече в уеб пространството, а...

All fashion преди 10 години

Списъкът с номинации на Британските награди за стил за 2013 вече в уеб пространството, а отсъствието на абсолютната победителка през последните три години, Алекса Чънг, е осезаемо.

Наградата за стил се дава на мъж или жена - личност, която съумява да придаде свободния британски дух посредством модата. Победителят се избира от феновете и ще бъде награден на 2 декември. След безспорните успехи на Алекса, изглежда, че организаторите са решили да дадат шанс на друга „it” брит икона да се прибере с наградата вкъщи. В списъка откриваме имената на някои от доказалите се британки - Кара Делевин, Кери Мълиган, Дукесата на Кеймбридж, Кейт Мидълтън, и Кейт Мос.

Присъстват и някои личност, които първоначално предизвикват изненада: Алекс Търнър, бивш на Алекса и фронтмен на групата Arctic Monkeys, както и любимецът от бой бандата One Direction, Хари Стайлс. Дейвид Бекъм, който наскоро обяви, че ще се изяви като дизайнер за британския бранд Belstaff, също е включен в листата, а жена му Виктория не беше сред номинираните. Последната изненада е, че Ана Уинтур, главният редактор на американския Vogue, също присъства в списъка.

И все пак Чънг може да отнесе и четвърта подред награда, тъй като в списъка има и опция за вписване на друг кандидат извън посочените.

More All fashion