Следва

Тайлър Суифт ще участва в пърформанса на шоуто на Victoria’s Secret

За Виното и Модата

Красивата чаша вино ни вдъхновява да помислим за елегантни линии, цветове на шампанско и бордо, нежни и...

All fashion преди 10 години

Прогнозата за времето напоследък все по-често ни напомнят за постепенно настъпващата зима. Ясното синьото небе преминава в оловно сиво, хората започват да вадят зимните якета, пухените шапки и ръкавици и да наблягат все повече на топлите напитки.

Като се замислим, няма нищо по-сгряващо за тялото и душата от виното. От мекия му плътен вкус, опияняващия аромат до топлите му нюанси, виното неслучайно заслужава репутацията си на една от любимите напитки, подходяща за всеки сезон. Лятото я консумираме с лед, цитрусови плодове и ябълки като вкусна сангрия, а класическият коктейл за зимата е греяно вино с канела, още подправки, или плодове. Нека не забравяме и най-добрия приятел на десертите-розето, както и пенливото шампанско, без което никой празничен повод не би бил същият.

С отварянето на темата за виното няма как да пропуснем и форумите за дегустации на напитката, които започват да се организират все по-често на наша територия. Всички любители (и не само) могат да се възползват от следващия форум по дегустация на вино, провеждащ се този месец в нашата столица. Но какво най-добре върви с чаша вино? Още древните гърци и римляни са открили идеалната рецепта за добро прекарване, която съвременните хора продължаваме да прилагаме: чаша вино си подхожда прекрасно с хубава храна и весела компания. Независимо дали сме на тиймбилдинг парти с колегите, на семейна сбирка или на пищен коктейл, красивите винени бутилки и чаши неизменно присъстват на събитието.

Като се замислим, не е ли тиймбилдинг партито един фешън повод? Красивата чаша вино ни вдъхновява да помислим за елегантни линии, цветове на шампанско и бордо, нежни и галещи тялото материи и изящни аксесоари. Специално за вдъхновената от виното модна тематика, фешън гурутата Fashion Days ни предлагат няколко страхотни и женствени аутфита.



Ако сме се запътили към семейна или роднинска сбирка, залагаме на изчистена рокля с ръкави, чийто бургундско червен тон няма да ни остави незабелязани Red Valentino 1099. 90 BGN. Добавяме котешки токчета в лак и черно Zanotti 679. 90 BGN, елегантен клъч Love Moschino 131. 90 BGN и нежни обици, подчертаващи лицето M by Maiocci 30. 90 BGN. Пухенката в шоколадово кафяво Juicy Couture 164. 90 BGN е идеалната връхна дреха за такъв сет.

Всички продукти са от fashiondays.bg



Очаква ли ни офис парти, на което трябва да бъдем елегантни, но и да блеснем с акцент, се спираме на изчистен гащеризон от бледорозова риза и сив панталон по крака Isato 279. 90 BGN, избираме клъч в бежово, със змийски принт M by Maiocci 414. 90 BGN и нестандартен модел обувки с ток в нежен нюанс Casadei 709. 90 BGN. Бижутата оставяме дискретни като тези обици от M by Maiocci 30. 90 BGN.

Всички продукти са от fashiondays.bg



За коктейл-парти се спираме на кожа: подчертаваща извивките пола до средата на прасеца в мек цвят на бордо M by Maiocci 104. 90 BGN и черен топ с пеплум Vero Moda 99. 90 BGN. Обувките са задължително на ток, като тези на OSMOSE 99. 90 BGN в масленозелено, а пръстените ги допълват перфектно Celebrity by FV Jewels, съответно 41. 90 и 119. 90 BGN.

Всички продукти са от fashiondays.bg



Ако партито се пренесе на наш терен, освен бутилка хубаво вино ще имаме нужда и от изящни чаши като тези на Berghoff Casa Red Wine 36. 90 BGN, а за да отворим бутилката с финес се нуждаем и от тирбушон Berghoff 13. 90 BGN.

Всички продукти са от fashiondays.bg

И за да завършим подобаващо, ето и един вдъхновяващ цитат за виното: „Приемайте всяка чаша вино, която ви предлага животът. Всички вина трябва да бъдат опитани; някои трябва едва да докоснат устните ни, а други трябва да изпием с бутилки”, Паулу Коелю.

Every day is a Fashion Day!

More All fashion