Следва

Victoria's Secret Fashion Show 2013 - Зад кулисите на дефилето

Новото лице на талисманите-PANDORA ESSENCE COLLECTION

Новата зимна колекция Essence цели да подчертае най-интересните аспекти от характера ни, като вижданията и разбиранията ни за живота, както и да стимулира личните ни вдъхновения.

Shopping преди 10 години

Всеки един от нас вярва до някаква степен в мистериозната и магнетична сила на талисманите. Независимо дали сме избрали дървен индиански тотем, макет на Буда, огърлица от венецианско стъкло, или пръстен с планински кристал, талисманът винаги заключва частица от душата ни в себе си. Символиката и индивидуалността винаги са били водещи при изработването на бижутата PANDORA, затова и когато говорим за нежна символика и чувствена естетика, се сещаме за тях.

Създателите на изящната гривна, за която разказваме днес знаят, че ние сме изтъкани не само от спомени и преживявания, че характерът ни се променя всяка секунда, че се учим в движение, чe не спираме да обичаме... Затова и изцяло новата PANDORA ESSENCE COLLECTION цели да подчертае ценностите, които носим, вижданията ни, разбирането ни за живота, и на този фон да стимулира личните ни вдъхновения и стремежи.

PANDORA ESSENCE COLLECTION
предлага една нова визия на класическата линия на гривната PANDORA. Гривната Essence е по-тънка, по-гъвкава, а първите 24 Essence талисмана, успяват да уловят всяка индивидуалност. Нежни цветове, комбинации от сребро и естествени и синтетични камъни, безупречни ръчно завършени детайли представят по уникален начин човешката същност и различните човешки ценности.

Стилна, с безупречен и модерен дизайн, създадена да зарадва всеки, независимо от повода - новата PANDORA ESSENCE COLLECTION е история за характера, индивидуалността и вътрешната красота на всяка съвременната жена.

Официално от 4 ноември вече можем да открием своя талисман и новата колекция в магазини PANDORA в The Mall.

Приятен чувствен избор!

More from View Sofia

More Shopping