Следва

Директно от ПР-а - Родни музиканти ваят тела заедно

Седмичен ХОРОСКОП - 18 - 24 ноември

Тя претърпя една от най-изумителните трансформации, които Холивуд познава. От невзрачно, макар и хубаво...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 18- 24.11. 2013 г.

В началото на седмицата, ще действат две взаимно балансиращи се сили. Едната, за която ще се налага доста често да говорим, е свързана с напрегнатата комбинация от бавните планети - Уран и Плутон. До петък нейното влияние ще се отразява на семейните отношения, също така ще държи повечето хора в състояние на неясно напрежение и опасение за финансовото им състояние. В петък, с преминаването на Слънцето в знака Стрелец, действието на този аспект ще се измести в областта на обмена на информация, отваряйки врата за провокации, слухове и скандали на обществено ниво.

Втората сила, свързана с хармоничния аспект между Марс и Юпитер, ще "работи" от понеделник до четвъртък. Тя предоставя благоприятни възможности за професионално развитие и благосъстояние за тези, които имат редки специалности и висока квалификация. Първите дни от седмицата са благоприятно време за целенасочено търсене на нова и интересна работа и нови източници на доходи.

Преобладаването на положителното влияние постепенно ще нараства до четвъртък, след което ситуацията ще започне да се променя. В петък тя ще стане по-малко благоприятна поради поредица от напрегнати аспекти на Луната. А в неделя, напрежението ще се увеличи значително с образуването на неприятния аспект между Слънцето и Нептун, влиянието на който ще засегне и началото на следващата седмица.

Напрегнатите аспекти на Нептун традиционно се свързват със ситуации на нечестност, измама, невярна информация и заблуда, идеологически разногласия. Слънцето, навлизайки в знака на Стрелеца, има отношение към законодателните инициативи.

Всичко това дава основание да се предполага, че до края на седмицата ще се увеличи вероятността от ситуации, свързани с информационни провокации, базирани на допуснати законодателни грешки, изтичане на компромати за длъжностни лица и други неприятности.

В личен план, е желателно внимателно да се "филтрира" всяка непроверена информация, а подозрителността е способна без реална причина да развали отношенията с близките хора.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 18.11 – 24.11

ОВЕН 21.03 – 20.04

Стабилност и увереност!


Добър период за печалба. Ще усетиш стабилност и увереност, желание да направиш големи или скъпи покупки. Добри дни за това са от понеделник до сряда, а от четвъртък до неделя не си струва да правиш скъпи покупки: с течение на времето, може да се разочароваш от своите придобивки. В общуването с любимия човек емоциите ти може да се променят по рязък начин, особено в четвъртък и петък. Опитай се да не се обиждаш и да бъдеш обективен и снизходителен към капризите на близките. Понеделник и вторник са благоприятни за срещи и активно общуване. В четвъртък и петък не са изключени промени в кръвното налягане, както и разногласия с роднини.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Противоречив период!


Предстои противоречив период, когато късметът ще се съчетава с проблеми. Това е период на усилена работа и "изчистване” на натрупаните проблеми, връщане на дългове и плащания към кредитори. От друга страна, е възможно да се направи оценка на изминатия път и да се погледне по различен начин на бъдещото професионално израстване. Сега е добре да приемаш и "обработваш" идеи, идващи от околните, сред които може да намериш ценна за теб информация.

В личните отношения - чар и обаяние, ще привличаш към себе си нови хора, с поведението си ще предразполагаш другите и ще предизвикваш в тях симпатия. Поради това, седмицата ще бъде белязана от романтика и любов. Проявявай благоразумие и не бързай с всички да се сприятеляваш. В събота и неделя е възможно спад на енергията или повишена раздразнителност, умора, а настроението ти ще зависи от емоционалния фон около теб.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не преувеличавай трудностите!


Прекрасният фон на седмицата ще позволи лесно да се справиш с разочарования, възникнали през последните седмици. Някои ще имат възможност да положат основите на една нова насока в дейността си - вслушвай се в предложенията на познати. В творчеството и обществената дейност ще имаш успех, но не поемай никаква отговорност там, където нямаш опит.

В любовта ще искаш много и всичко веднага, но такива амбициозни планове могат да бъдат нарушени от намесата на външен човек. Поради това някои ще преживеят възходи и падения в личния живот. Не преувеличавай трудностите: ще се справиш със ситуацията и с възникващите пречки от страна на другите. Опитай се да не се влияеш от чуждото мнение, не се доверявай на клюки и слухове.

РАК 22.06 – 23.07

Нов поглед!


Бурните събития ще те заставят да погледнеш поновому на света и ще доведат до промени в плановете ти. В работата, ще се намираш в повишено радостно настроение, няма да се грижиш особено за дисциплината и отговорностите. Но това не е желателно да се допуска: бъди по-концентриран. Обърни особено внимание на детайлите, тъй както се увеличава склонността към грешки. Освен това икономисвай своите финанси, опитай се да не харчиш пари за непланирани покупки. От четвъртък до неделя, се пази от хаотични решения, финансови авантюри и безполезни спорове. От четвъртък до неделя не прави скъпи покупки: с течение на времето може да се разочароваш от своите придобивки.

В личния живот се активизират чувствените връзки. Но не се поддавай твърде на мечти и изкушения, реално преценявай случващото се и околните.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Резки промени!


Работата и повишената активност ще ти даде възможност да се откроиш, да се отличиш, да станеш забележим или да набележиш перспективите за израстване в кариерата. Може да станеш притежател на важна информация, използването на която ще ти помогне да се придвижиш нагоре в йерархията. Обаче в отношенията може да възникнат противоречиви ситуации, в които ще искаш хем да запазиш приятелство, хем да действаш индивидуално. Не забравяй да вземаш под внимание интересите на околните.

Твоето настроение и отношенията с любовния партньор ще се променят рязко и неочаквано под влиянието на непостоянството в чувствата и бързо променящите се желания. Повишена раздразнителност няма да ти позволи да запазиш хармонията в разговорите и любовните отношения. Освен това, може да провокираш конфликт и да загубиш това, което се е създавало и развивало малко по малко. Така че следи емоционалното си състояние и добре си отпочивай.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Период на ентусиазъм!


В работата - период на ентусиазъм, амбиция и самоувереност. Благоприятен период за реализация на проекти и придвижване в кариерата. Ако не си се виждал от дълго време с някой важен човек за теб, приятел - сега е моментът да установиш комуникация. Благоприятно е да се срещаш с потенциални партньори, работодатели и инвеститори. Социалния ти живот също ще бъде много активен, изблик на общителност ще те отведе до светски събития, партита и конференции. Всякакви новини ще бъдат посрещани с голям интерес и желание да ги обсъдиш, особено когато става въпрос за личния живот на твои приятели. Спазвай коректност в изявленията си и по-нататъшното предаване на "новини".

В любовния живот те очаква седмица на баланс, хармония и комфорт. Понеделник и сряда са добри за срещи с важни хора, за сериозни разговори. Във вторник и четвъртък не са изключени разногласия с по-млади колеги или роднини. Опитай се да не увеличаваш проблемите.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Насочвай правилно енергията си!


Прекрасен период за усъвършенстване на професионалните умения. Твоят ентусиазъм и опит и способността да поемаш отговорност ще са ти от полза. Важното е да насочваш енергията в правилната посока и всичко ще се нареди по най-добрия начин. Седмицата може да те зарадва с финансови приходи. Въпреки това, финансовата стабилност може да бъде нарушена заради безразсъдни разходи или скрити клопки във финансовите документи: придържай се към детайлите.

В личния живот - седмица пълна с събития и емоционални преживявания. Може да те обхване ревност, страст, твърде силни желания, удовлетворяването, на които вероятно няма да ти се отдаде. За да избегнеш сложността на ситуацията, за да не се поддаваш на емоции или логика, не бързай: след известно време всичко ще си дойде на мястото и ще видиш истинските намерения и чувства на всеки.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Прилив на светла енергия!


При Скорпионите най-после ще се намали напрежението в живота. В четвъртък ще приключи зловредния аспект, в който участва планетата Плутон и който носеше напрежение, проблеми и необходимост активно да се справяш с обстоятелствата. Животът ти ще стане по-спокоен. Най-активните дни ще бъдат сряда и четвъртък. През тези дни предстои много да общуваш с партньори, шефове или ще получиш новини, които ще ти подхвърлят изгодна идея, или ще ти позволят да започнеш дългосрочен проект.

В личния живот, мнозина ги очакват романтични приключения и приятни изненади. Приливът на светла енергия ще укрепи отношенията с роднини, ще те вдъхнови за осъществяването на неща в полза на себе си и семейството. Само в събота отношенията с любимите хора могат да бъдат тежки и трудни.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Бъди разумен!


Седмицата ще донесе малки притеснения, решаване на текущи проблеми в съчетание с проблеми, изплували от миналото. Така че се приготви за повече работа. Също така, в работата, успехът ще зависи от впечатлението, което ще направиш: както от външния вид, така и от умението да водиш разговор. Опитай се да изразяваш по-конкретно своите мисли и да бъдеш лоялен към мнението на колегите. При това във финансите не трябва да бъдеш прекалено наивен: може да има измами и разочарования. Също така, състоянието на семейния или личен бюджет може да бъде подложено на изпитание от големи покупки, импулсивни разходи за подаръци и луксозен живот - бъди разумен.

В личните отношения са възможни напрежения в комуникацията поради разминаване с позицията на любимия човек. Опитай се да общуваш ясно и тактично да разясняваш своята позиция. Всеки може да има свое собствено мнение, важното е да се намери компромис.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Козирозите може да въздъхнат с облекчение!


През последните месеци някои преминаха през твърде много кризи и проблеми. Дори тези, които не са имали значителни промени, усещаха безпокойство и постоянно напрежение. В четвъртък, това ще приключи. Вече няма да се страхуваш от наложени обстоятелства и събития, които се намесват в живота, когато не ги очакваш и объркват всички планове. В същото време Козирозите притежават много сили и те най-накрая ще може да ги отправят към неща, които ги интересуват. Едни от най-успешните области в живота ти, сега са отношенията с хората, външния вид и творческия потенциал. Козирозите ще се стремят да подобрят външния си вид, ще изграждат отношения, при много ще се събуди и стремежът към творчество.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Върни дълговете си!


Приятели, роднини, колеги ще те потопят във водовъртеж от събития. Не се противи: имаш достатъчно сили и енергия, за да завоюваш място под Слънцето. През тази седмица също е добре да се справиш с нерешените проблеми и да върнеш дълговете си.Тайната на успеха през тези дни е дисциплината и последователността!
Финансовите проблеми ще сведеш до минимум, ако ограничиш собствените си разходи и се разплатиш с дълговете.
За семейните, седмицата ще даде възможност да отделят повече време за личен и социален живот, а като резултат ще усетят как чувствата се възобновяват. Някои Водолеи може да се развълнуват поради сблъсък с нещо от миналото - стари нерешени до край проблеми или хора. В събота и неделя настроението ти и плановете ще се променят непредвидимо, в по-голяма степен - под въздействие на околните. Затова се обграждай само с приятни и приятелски настроени хора.

РИБИ 20.02 – 20.03

Разширявай своя кръгозор!


До петък Рибите е важно да разширят своя кръгозор. Това касае и образованието, и пътуването зад граница, и интереса към социалния живот, и общуването по Интернет с тези, които са далеч.

Планетарните енергии провокират проява на повишена активност, импулсивност. За някои, това може да се прояви под формата на конфликти и агресия, особено характерно е за Рибите родени между 6-16 март. Опитай се да не действаш под влияние на емоциите и гнева, нека разумът те води. От понеделник до сряда - добри дни за комуникация и отправяне на молби и предложения към висшестоящи и длъжностни лица, но от четвъртък се старай да заобикаляш тези страни.

В личния живот основната тема ще бъде равноправието, свободата и максималното доверие един към друг. Отношения, започнали като приятелски, може бързо да прераснат в любов.

Тя претърпя една от най-изумителните трансформации, които Холивуд познава. От невзрачно, макар и хубаво американско момиче се превърна в неконтролируема руса гола жена, която за скромните си 21 години, които ще навърши на 23 ноември, произвежда повече скандали на час, отколкото култовите й предшественички. Майли Сайръс.
 

More Astro