Следва

Дария Вербови е новото лице на Mango. Наследява Кейт Мос, Скарлет Йохансон, Пенелопе Круз

Три страхотни ЧЕРНИ визии - Шарън, Хилъри и Кеша. Кой го прави по-добре?

Миналата вечер в Тадж Махал, Мумбай, се проведе благотворителната гала-вечер amfAR India, сред...

All fashion преди 10 години

Миналата вечер в Тадж Махал, Мумбай, се проведе благотворителната гала-вечер amfAR India, сред звездните гости на която бяха Шарън Стоун, носителката на Оскар Хилари Суонк и поп-певицата Кеша.

Избирайки облеклото си, присъстващите звезди до една са се спрели на класическия вариант — "total black", но интерпретиран строго индивидуално от всяка една от тях.

Звездата от "Първичен инстинкт" Шарън Стоун носи жестока черна рокля с асиметрична линия на раменете, която прекрасно подчертава безупречната фигура на 55-годишната актриса. Цялостната визия Стоун допълва със златни аксесоари - сандали на ток, дълги обици с изумруди, едри гривни и коктейлни пръстени със зелени камъни.


Шарън Стоун



Косите на Шарън са акуратно подредени в класически холивудски вълни, а макиажът е лаконично-натурален с акцент на очите.

Колегата на Стоун, актрисата Хилари Суонк, е минала без злато и изумруди. Нейният избор е строга черна рокля с платка и единствена гривна, инкрустирана със скъпоценни камъни.


Хилари Суонк



"Момичето за милион долара" е гримирана в стилистиката на smoky-eyes, допълнена от нежно розово червило. Дългата права коса, изсветляваща по дължините и с бретон, който страхотно й отива, завършва имиджа.

26-годишната изпълнителка Кеша пък бе в образа на "черния лебед". Ултракъсата черна рокля с полупрозрачни разрези на талията определено е в полза на отличната форма на певицата, защото я подчертава перфектно. Акцент в образа на поп-дивата стилистите й са решили да бъдат лицето и прическата й. Косите са събрани във висока конска опашка и украсени със златно бижу за глава, а гримът е във вид на черно-златни криле.


Кеша



И така, разполагаме с три красиви жени, събрани на тържествен повод и трите избрали черното за своята поява. Коя обаче се е справила най-добре?

Дайте своя глас в анкетата!
 

Анкета

Коя се е справила най-добре?

More All fashion