Следва

Елегантният удобен чифт на Marc Jacobs

H&M играят стилно: Колекция Пролет 2014

Вчера вечерта H&M България официално представи колекцията си за предстоящия сезон Пролет 2014 в...

Shopping преди 10 години

Вчера вечерта H&M България официално представи колекцията си за предстоящия сезон Пролет 2014 в своя шоурум. Новата селекция на популярната марка най-точно може да бъде описана като микс от бохемски шик, рокеднрол естетика и фееристични етно елементи.

Цветовете включват както светли тонове в цвят сьомга, шампанско, розе, тревисто зелено и разновидности на кафявото, така и тъмни нюанси в синьо и черно.

Кройките са широки, а платовете - изключително приятни и галещи кожата.



Традиционните гръцки тоги и туники са перфектно пресъздадени, придавайки една урбанистична tomboy визия на съвременната жена.



Ефирни плажни рокли, прозрачни блузи и лежерни топове с различни анималистични принтове допълват цялостната тематика на колекцията. Хипарските силуети са допълнени с прецизни детайли като ресни, пискюли и фина дантела.

При връхните дрехи наблюдаваме различни предложения за калърблок на велурени якета с моторджийска, да го кажем направо, но въпреки това особено женствена естетика. Особено радващо е и завръщането на късия деним.



Стейтмънт ботушите до над коляното в черно и бежово, прибавят на сафари мотива една доза по-завършен, подчертано моден вид и безпроблемно могат да бъдат комбинирани с късите панталонки и туники.

Колекцията на H&M за Пролет 2014 ще бъда налична в магазините на марката в началото на март.










Мария Силвестър


Сантра


 

More Shopping