Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 2 - 8 декември

ViewSofia и KEUNE Bulgaria подаряват три страхотни комплекта с професионалните продукти за коса

ViewSofia и KEUNE Bulgaria подаряват три страхотни комплекта с професионалните продукти за коса...

All About Life преди 10 години

Имате ли любим продукт на KEUNE Bulgaria и на кого бихте го подарили в Коледното утро или Новогодишната нощ, питаме тази седмица в условието на поредната ни игра с награди от холандската професионална марка.

Ако искате да спечелите страхотни подаръци от KEUNE точно преди Коледа, трябва само да разгледате страницата им във Facebook и да споделите с нас на обичайния мейл [email protected] или в коментарната форма под статията кой от всички посочени продукти там ви е харесал най-много и на кого и защо бихте го подарили от сърце. 
В коментара трябва да се съдържа и линк към снимка на избрания от вас продукт.

Срокът е една седмица, а трима от всички участници ще спечелят страхотни подаръчни комплекти от KEUNE Bulgaria.

Първа награда:



Шампоан и маска за боядисана коса от линията Design - ежедневна грижа, която поддържа цвета на боядисаната коса наситен!

Втора награда:



Шампоан и балсам за непокорна коса от линията CARE LINE - Възстановяваща терапия за изключително витална и подредена коса!

Трета награда:



Шампоан и балсам Calming от 100% чистата органична линия So Pure - Успокоява и балансира ума и тялото. За всеки тиp коса. Екстракт от лавандула и лайка и смес от етерични масла осигуряват ефективно лечение на чувствителния скалп. Почивка и релакс са основните ключови думи за това ароматно изживяване. Формула със сертифицирано арганово масло!

Не губете време, Коледа наближава!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.