Следва

Директно от PR-a: "Супер тяло на България 2013"

Нови цветове и подобрена формула на палитрата сенки за очи Palette Eyeshadow

Опушеният тренд е вечен точно толкова, колкото е вечна и страстта на жените към подчертани загадъчни очи...

Hair преди 10 години

Опушеният тренд е вечен точно толкова, колкото е вечна и страстта на жените към подчертани загадъчни очи. С една дума - от сезон на сезон наблюдаваме трансформациите на тренда - хамелеон и с наслада експериментираме, защото просто няма вариант да сбъркаме! Тази година гурутата в котюр make up-a нарекоха тренда Indigo girls , въпреки, че го срещаме във вариации извън синята гама, просто за разнообразие от поомръзналото ни Smoky Eyes. Все пак модата е въпрос на креативност извън клишето.

За виртуозно изпълнение са необходими 2 неща: добри сенки за очи и уверена техника. За първото сме се погрижили ние, в Golden Rose с обновената класическа палитра матови сенки Palette Eyeshadow, а другото оставяме на ваашата фантазия и размах.

Класическата палитра сенки за очи Palette Eyeshadow на Golden Rose с 5 нови линии цветове и подобрена формула! Наситени пигменти, обогатени с копринен протеин , за по-гладко нанасяне и съвършена адаптивност към кожата. Неповторима гладкост на текстурата и обезпрашено нанасяне. Двоен апликатор за фокусирана апликация на тъмните и ярки цветове и плавно преливане на по-светлите. Експересивни и дълготрайни цветове с матов финиш. 5 варианта от по 5 хармонични нюанса в красива градация, за различно настроение, час и място: nude pink / neon line / ocean line / smoky eyes / fashion line








More from View Sofia

More Hair