Следва

Дизайн за вдъхновение - Аз, галеристът

Първото модно ревю на Никола Тороманов-Фичо #rail2wear трансформира влак в моден подиум

Снощи на перон 1 на Централна гара София, Никола Тороманов-Фичо, един от силните и ярки сценографи на...

All About Life преди 10 години

Снощи на перон 1 на Централна гара София, Никола Тороманов-Фичо, един от силните и ярки сценографи на софийска сцена, облече някои от най-сладките български актьори в своите произведения нисша мода, в рамките на великолепното хрумване на ABSOLUT да трансформира този нахално талантлив човек в дизайнер.

Юлиан Вергов, Стефания Колева, Владимир Карамазов, Захари Бахаров и още "модели" разходиха във влак колекцията му #rail2wear, съставена главно от ансамбли с пост пънк звучене, застъпени социални елементи и общото внушение за нисша мода, поднесена с чувство за хумор. Вдъхновена от неговите приятели и създадена специално за тях, модата на Фичо заслужено оживя именно върху техните снаги.

Никола, чийто имен ден с удоволствие честитим днес, твърдо вярва, че „за това, за което не може да се говори, трябва да се мълчи“ и оставя действията му да говорят вместо него.

Така се случи и снощи, в широко усмихнатата трета вечер от кампанията Absolut Transform Today, в която доминираха „направи си сам“ духа на пънка, влечението към абсурда на дадаизма и директния подход на минимализма.
 









 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.