Следва

Футуристичен, разстърсващ, иновативен – DUBFIRE

FUEL FANDANGO отново на българска сцена

Горещото испанско дуо FUEL FANDANGO се завръща в България за втори клубен лайв в...

Music преди 10 години

Горещото испанско дуо FUEL FANDANGO се завръща в България за втори клубен лайв в началото на следващата година, по покана на OFF ON ENTERTAINMENT.

Родната ни публика ще има удоволствието да изживее отново магичната комбинация на Nita и Аle Acosta, но този път ще се срещне с новия албум на дуета - „Trece Lunas“, който ще представят с помощта на барабансита Carlos Sosa.

С албума „Trece Lunas“ или в превод - „Три луни“ FUEL FANDANGO продължават уникалния си фюжън стил, но вече с нов елемент в микса - поп звучене.

София е сред избраните градове в предстоящото турне на дуета, което стартира през 2014-а година.

С перфектен микс от електронни бийтове, поп мелодии и фламенко естетика огнените FUEL FANDANGO ще омагьосат бг феновете на 13-и февруари в клуб *MIXTAPE 5*, начало: 22:30ч.

Билети в мрежата на EVENTIM
промо билети – 20 лв.
билети редовна цена – 25 лв.

Част от присъстващите ще могат да се приберат безплатно с такси след края на концерта, благодарение на партньорите от дигитално мобилно такси Таксистарс.

За FUEL FANDANGO:

Испански дует, сформиран от продуцента и диджей Ale Acosta и певицата Nita през 2009-а година.
Звукът на FUEL FANDANGO е перфектен микс от електронни бийтове, рок китари, поп мелодии и фламенко естетика.

През 2008-а година той е номиниран за най-добър продуцент на Latin Grammy Awards и Spanish Music Awards. Работил е с артисти като Enrique Morente, Chambao, Buika, Muchachito и много други.

Тя е млада певица, но с голям опит. В ранна възраст започва да пее испанска Copla и различни стилове на фламенкото. Участва в множество соул, фънк и електронни проекти.
Вокалните й изпълнения звучат еднакво успешно както на испански, така и на английски език. За нея критиците казват, че е истински огън на сцената.

След успешния дебютен албум, който създават през 2010-а година и се представят на света, FUEL FANDANGO реализират през април 2013-а своя втори албум - „Trece Lunas“.

За „Trece Lunas“:

Nita и Ale Acosta не се определят като революционери в музиката, но всеки път се стремят да правят нещо ново и различно.

Първият им албум може да се разглежда като претенциозен, а в „Trece Lunas“
са задвижени от желанието да правят нововъведения и да не повтарят това, което други вече са направили.

Именно във втория си албум правят нововъведение в микса - поп звучене!

„Trece Lunas“ е ко-продуциран от Дънкан Mills, който определено много помага в звученето на миксовете. По-директно, направо в целта, но в същото време експлозивно и спонтанно, също като изпълненията на живо на FUEL FANDANGO.

fuelfandango.com
 

More from View Sofia

More Music