Следва

Editors' Choice: Трима редактори разказват: Как се чувства кожата след месец с продуктите на Bioderma

Глобална защита против стареене от DELAROM

Прървият про-клетъчен крем за глобавна защита против стареене вече и у нас! Създаден от Delarom с уникалната съставка Juvenessence®, въздействайки на клетъчно ниво коригира и изглажда бръчките...

Hair преди 10 години

Прървият про-клетъчен крем за глобавна защита против стареене вече и у нас! Създаден от Delarom с уникалната съставка Juvenessence®, въздействайки на клетъчно ниво коригира и изглажда бръчките и прави кожата видимо по-млада и здрава.

Другата добра новина от света на красотата е, че сега можете да откриете про-клетъчният крем на специална цена, като част от празничният коплект цел: "Подмладяване": Delarom Премиум "Глобална защита против страреене"

Коплектът съдържа 2 продукта ": Про-клетъчен крем за глобална защита против стареене, 50 мл. и крем гел за очи и устни, 15 мл.

Търсете в аптеките! На екслузивна препоръчителна цена 230 лв.

ПРО-КЛЕТЪЧЕН КРЕМ ЗА ГЛОБАЛНА ЗАЩИТА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ:
Беше намерено научно доказателство за това, че Juvenessence® Brown seaweed (кафеви водорасли) помага за блокиране на мутацията на ламин А (протеин със структурна функция в клетъчното ядро) в прогерин (мутационна версия на ламин А).

На DELAROM принадлежи заслугата за създаването на първия крем за глобална клетъчна защита, посредством откритието на тази невероятна молекула от морски произход.

Juvenessence® - екстракт от кафеви водорасли, предотвратява преждевременното стареене на дермалните и епидермалните кожни клетки, като забавя и контролира синтеза на прогерин – най-важният протеин в процеса на стареене на кожата. Другите натурални съставки, включени в тази формула, стимулират производството на колаген, хидратират кожата и качествено възстановяват кожната структура. Жизнеспособността на клетките се подобрява, кожната тъкан е гладка и стегната, а бръчките видимо намаляват.

През октомври 2013 г. DELAROM PARIS лансира своя нов продукт  PROCELLULAR CREAM WITH JUVENESSENCE®

Благодарение на тази активна съставка, новият крем ще съдейства на клетъчно ниво за забавяне на преждевременното стареене и за контрол над синтеза на прогерин, за да защити жизнения потенциал на нашите клетки.

СЪСТАВКИ:
ПРО-КЛЕТЪЧЕН КРЕМ ЗА ГЛОБАЛНА ЗАЩИТА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ:

 JUVENESSENCE ®-екстракт от „Алариа” е кафяво водорасло;

 ЕКСТРАКТ ОТ BURKHOLDERIA CARIBENSIS-екзополизахарид от бактериален произход стимулира кожната структура, въздействайки върху роговия слой на кожата. Burkholderia Caribensis поддържа функциите на кожната бариера и минимизира загубата на влага, работейки на различни епидермални нива.

 ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЛАЙКА-противодейства на процесите на стареене и подобрява колагеновия синтез.

 РОЗОВО ЕТЕРИЧНО МАСЛО-противодейства на процесите на стареене и подобрява колагеновия синтез. В синергично единство с маслото от лайка, потенцира действието на всички останали съставки в крема.

 ДИПАЛМИТОЙЛ ХИДРОКСИПРОЛИН-добре позната с хидратиращите си и анти-ейджинг свойства, тази аминокиселина е производно на растителния хидроксипролин. Коригира и изглажда бръчките. Предпазва еластина от атаката на свободните радикали.

 МАСЛИНОВО МАСЛО-богато на феноли и витамин Е, маслиновото масло е мощен антиоксидант. В състава му присъства и сквален – естествен градивен елемент на есенциалните мастни киселини, който подобрява еластичността и регенерацията на кожата.

 ОРГАНИЧНО КАКАОВО МАСЛО-омекотител и подхранващ агент, какаовото масло е особено добре адаптирано за суха кожа. Съдържа полифеноли и есенциални мастни киселини, има изразено антиоксидантно действие.

 НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Нанася се сутрин и вечер, върху предварително почистени лице, шия и деколте.


КРЕМ-ГЕЛ ЗА ОКОЛООЧНИЯ КОНТУР И УСТНИТЕ:
Крем-гел с гладка, свежа и неароматизирана текстура, с изглаждащо кожата и дрениращо действие. Съдържа лифтинг-комплекс, който помага за изглаждането на мимическите бръчки. Екстракт от бръшлян и коктейл от дрениращи агенти осезаемо намаляват торбичките и тъмните сенки. Озарява околоочната зона и придава обем на устните. Подходящ и за мъже.

СЪСТАВКИ:
Екстракт от бръшлян, растителен сквален (маслина), токоферол (витамин E), Витамини А и С.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Нанася се сутрин и вечер около очите и устните, преди ежедневния крем.


ПОДАРЪЧНИТЕ КОМПЛЕКТИ НА DELAROM СА В ЕЛЕГАНТЕН ЧЕРЕН НЕСЕСЕР!

 

More from View Sofia

More Hair