Следва

Богат плодов коледен кейк със захарен сняг

Седмичен ХОРОСКОП - 23 - 29 декември

Основният тон на тази седмица...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 23-29.12. 2013 г.

Основният тон на тази седмица, от понеделник до петък, ще задава опозицията (180°) на Марс с Уран - силен аспект носещ напрежение, неочаквани технологични аварии и агресивна импулсивност в поведението на много хора. Този аспект ще бъде активен в областта на семейните отношения и личните финанси за хора в хороскопите, на които има планети от 8 до 10 градуса в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.

В по-широк смисъл, тази комбинация може да доведе до усложнение във вътрешните работи на държавите, където са налице противоречия между властите и населението - възможни са неочаквано влошаване, взривен ръст на протести, провокации и дори опити за преврат.

Гледайки напред, може да се направи прогноза, че тези тенденции ще отслабнат в края на седмицата и ще се възобновят с нова сила в дните от 30 декември до 3-ти януари 2014.

Във вторник и сряда ситуацията ще бъде смекчена от благоприятната комбинация на Слънцето с Нептун, носеща алтруистично отношение и стремеж към миролюбие.

Най-благоприятeн и спокоен ден от седмицата ще бъде събота, поради преобладаването на хармонични аспекти на Луната и съвпада на Слънцето с Меркурий. Но вече в неделя сутринта ще се възобнови напрежението, съпроводено с повишена нервност и агресия, които биха могли да повлияят на голям брой хора.

Следва да се отбележи, че Земята навлиза в период на негативно "космическото време", което ще продължи от 24-ти декември до 9-ти януари. През този период, се увеличава вероятността от геомагнитни смущения (магнитни бури), особено в дните 25-26 декември 2013 г., 1-2 и 7-8 януари 2013 г. Подобни смущения в биосферата може да повлияят неблагоприятно на здравето на хора с предразположеност към заболявания на опорно-двигателната, сърдечно-съдовата и пикочната системи, както и чрез появата на грипни епидемии и други възпалителни заболявания.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 23.12 - 29.12

ОВЕН 21.03 – 20.04

Не разчитай на лесно изпълнение на желанията!


През тези седем дни не разчитай на бързо и лесно изпълнение на желанията. Събитията, които ще се случват през този период, може да се окажат истинско изпитание за нервите ти. Опитай се да съгласуваш действията си с партньора - тогава и проблемите ще са по-малко. Личният живот няма да те радва особено, но затова пък и особени огорчения няма да ти донесе.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Контролирай поведението си!


Сега си в период, когато се налага да контролираш собственото си поведение и емоции, в противен случай ще постъпваш лекомислено и ще срещаш противоречия и конфликти в отношенията си. Между другото, понякога, именно ти ще бъдеш готов да отидеш твърде далеч, настоявайки на своето. Този период е проблемен и за здравето: възможни са нарушения на съня, обостряния, травми.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Любов и творчество!


През тази седмица, за теб, ще бъде актуална темата за любовта и творчеството. Тези, които са във връзка е малко вероятно да избегнат конфликтите и бурните сблъсъци в отношенията. Непостоянството в чувствата ще бъде критично за твоя романтичен съюз. Ако връзката отдавна не върви и е напълно изчерпана, тази седмица може да доведе до скъсване на отношенията. Периодът може да се разглежда като тест за твоите отношения. Ако си заинтересован да запазиш връзката си, постарай се да ограничиш общуването с приятели.

РАК 22.06 – 23.07

Внимавай за думите и действията!

Тази седмица може да се окаже доста напрегната за теб. За някои Раци натоварването в основната работа може да се увеличи, у дома също ще се появят проблеми, които трябва да бъдат решени. В резултат на това, ще трябва да се разкъсваш между семейните и професионалните задължения, което може да се отрази неблагоприятно на крайния резултат. Постарай се правилно да разпределяш приоритетите и да насочиш енергията си в една посока. Да седиш едновременно на два стола ще бъде проблематично.

В личните отношения, причина за конфликти, най-вероятно ще се окажат спречкванията за разни дреболии. За да се избегне всичко това препоръчително е да внимаваш с думите и действията си: не допускай никакви провокативни изказвания, не прави нищо, което е в противоречие с общоприетите правила и като цяло старай се максимално да мълчиш. Ако успееш, в края на седмицата ще постигнеш особено състояние на щастие, което не се измерва с материални категории и не зависи от размера на финансите.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Не си губи времето с човек, който не цени своето!

Взаимоотношенията ще бъдат много интензивни през тази седмица. Може буквално да те залеят телефонни разговори, покани за срещи и купони. В резултат на всичко това може да попаднеш в капана на суетата и губенето на време в безкрайни празни разговори. Звездите те съветват да ограничиш общуването до най-важните хора и да посветиш повече време на себе си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Зарадвай хората до теб!


На първо място през тези дни ще бъдат семейните дела, при това не всичко ще се нарежда така, както би искал. Доста често ще се налага да се суетиш и решаваш домашни проблеми. Но по-лошото е ако започнеш да се ядосваш, да обвиняваш близките за дреболии и да не се въздържаш от критика, така домът ти лесно може да се превърне в полигон на военни действия. Необходимо ли е всичко това в навечерието на Нова година? Ако се постараеш да зарадваш хората около теб, настроението ти може да бъде весело и празнично.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Пристъп на любов!


През този период ще получаваш огромно удоволствие от всичко, което правиш и ще споделяш радостта си с околните. В средата на седмицата очаквай изблик на романтични чувства, не към конкретен обект, а към всички хора - пристъп на любов към цялото човечество. Седмицата ще бъде много щастлива и празнична, единственият риск ще бъде да не прекалиш с празнуването и подготовка за посрещането на Новата година, и да забравиш за всичко останало.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Не оставай сам!


Препоръчително е да не оставаш сам за дълго време. Всяка форма на изолация може да се отрази негативно върху здравето ти. Настрой се на позитивна вълна. Общувай активно с приятели и познати, не отказвай покана за концерт, клуб или друго празнично мероприятие. Колкото повече животът ти е изпълнен с общуване, толкова по-оптимистично ще стане твоето настроение. Забавлявай се, обичай и се придържай само към неутрална позиция при евентуални спорове. Чуждите конфликти може да те извадят за дълго от строя, затова реагирай на случващото се по-меко.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Нестабилност в личните отношения!


Някои Стрелци може да получат голяма сума пари: например, плащане за извършена работа, премията или материална помощ от някой роднина. Има шанс финансовото ти положение в навечерието на новогодишните празници значително да се подобри, което ще ти позволи да направиш покупки, за които отдавна си мечтал. Това се отнася особено за големи придобивки за дома. В същото време, трябва да се отбележи известно напрежение и нестабилност в личните отношения. Посещението на клубове, концерти и приятелски партита с любимия човек, може да предизвика конфликт, а в някои случаи дори да доведе до скъсване на отношенията.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Правилното решение е твоето решение!


През тази седмица на Козирозите ще им върви в случаите, в които трябва да проявят инициативност, напористост и решителност. Ще имаш голям шанс да превърнеш всичките си врагове в съюзници. Необходимо е да бъдеш изключително внимателен с информацията и да не правиш прибързани заключения. Затова е препоръчително да действаш самостоятелно. Не забравяй, че най-правилното решение през този период е твоето. Никой друг не може да ти каже как и какво трябва да правиш. Това е много добро време за помирение с приятели и познати. Ще се нареждат успешно пътуванията и срещите с нови хора. Няма да ти бъде трудно да намериш правилния психологически подход към интересуващия те човек и да постигнеш пълно разбирателство.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Опитай се да бъдеш гъвкав и позитивен!


През тази пред новогодишна седмица при Водолеите се усилва нестабилността в отношенията с околните. Не се опитвай да изясняваш взаимоотношенията си с другите - няма да постигнеш нищо, само ще си съсипеш репутацията. Налага се да проявиш изключителни дипломатически качества. С цел да избегнеш излишното напрежение, ограничи социалните си контакти и премини към по-позитивни дейности. Това е добро време за по-задълбочено изучаване на духовни практики, четене на мантри, занимания с ци гун, йога... Може да постигнеш състояние на вътрешна хармония, да уравновесиш емоциите си. Това е най-подходящото време за посещение на манастири, църкви, духовни практики.

РИБИ 20.02 – 20.03

Смирението ти дава свобода!


Рибите трябва бързо да завършат всички недовършени работи, при това може постоянно да ги критикуват. Най-добре е изобщо да не влизаш в открит конфликт, но и да действаш както те съветват околните, също не е препоръчително - трябва да се придържаш към своята линия незабелязано, но уверено. През този период се опитай да обуздаеш импулсивността и негодуванието, нетърпимостта и раздразнителността.

Британският актьор Джъд Лоу ще навърши 41 години на 29 декември. Хубавецът има блестящи роли в киното, сред които и легендарните Д-р Уотсън в "Шерлок Холмс" на режисьора Гай Ричи и Каренин в последната филмова версия на великолепния роман на Лев Толстой "Анна Каренина".
 

More Astro