Следва

В търсене на перфектния подарък... Мисията – успешна!

Оазис на красотата и щастието - essentials&cosmetics в Bulgaria Mall

Всяка жена има нужда от малко лукс, грижа и време за себе си – за да бъде и да се чувства красива.

Hair преди 10 години

Всяка жена има нужда от малко лукс, грижа и време за себе си – за да бъде и да се чувства красива. А това е най- лесно и приятно, когато се потопим в света на козметиката. Грижата за нас самите е първата стъпка, с която доказваме пред себе си своето самоуважение, тя е и първата стъпка към щастието. Тук е мястото и важната роля на козметичните продукти. От една страна е ефективната грижа за кожата, от друга – тази за сетивата ни, а именно удоволствието от нежното докосване на деликатните текстури с фин аромат.

В елегантна и уютна обстановка, магазинът на essentials&cosmetics в Bulgaria Mall София, събра три луксозни световни бранда, за да ви даде най- доброто от френската и швейцарската грижа за кожата и красотата:
Delarom - висок клас френска органична козметика, базирана на теорията и опита на аромакологията и ароматерапията предлага екологични продукти, които осигуряват натурална грижа за естествената красота на кожата. Best seller на бранда са продуктите от лифтинг серията с хиалуронова киселина и екстракт от луковица на нарцис – „Цел: подмладяване”, които дават видим резултат само за 3 седмици! Иновацията е Про-клетъчния крем за глобална защита против стареене с революционната съставка Juvenessence®



Swiss Line е революционна швейцарска парамедицинска козметика, ориентирана изцяло в грижа за кожата против стареене. Съчетава в себе си гордото наследство на клиника Лемана, Швейцария - водеща в областта на клетъчната терапия, парамедицински подход към красотата и страстта за иновации. Swiss line изгражда мост между козметичната и медицинската грижа за кожата. Продуктите на Swiss line са произведени в Швейцария в съответствие с най- високите стандарти за прецизност, качество и чистота. Луксозните текстури и елегантни опаковки предлагат шест козметични линии: Cell Shock, Cell Shock White, Force Vitale, Anti-redness, Ageless purity и Water Shock;
Тук Best seller са парамедицинските филър и лифтинг грижи, както и специалните формули за след дермабразио, лазер и пилинг от колекцията Cell Shock, а също и хидратиращата еко линия против стареене Force Vitale.



Couleur Caramel (Цвят Карамел) – са натурални френски гримове, създадени по иновативна концепция, с по-малко от 1% синтетика. Използваните съставки са природни, минерални, както и такива, получени чрез органично земеделие. Осигуряват едновременно грижа за кожата и визуален ефект на професионален грим. Продуктовата make-up линия на Couleur Caramel е първата удостоена със сертификат Ecocert c Cosmebio лейбъл.
Гримовете на Couleur Caramel постигат желания цвят и покритие със специално разработени пигменти, а микронизацията осигурява изключително фините им и хомогенни текстури. Това прави използването на макияжа истинско удоволствие.

И един съвет към дамите: винаги моментът е подходящ да се почувствате специална , а идеално място за това е магазинът на essentials&cosmetics в Bulgaria Mall, София – един оазис на красотата и щастието. Там ще получите професионална консултация, която ще ви улесни в избора на правилната козметична грижа. Можете да тествате избрания продукт в магазина или у дома, а защо не и да освежите визията си с няколко щриха от Цвят Карамел преди да продължите деня.

More from View Sofia

More Hair