Следва

Чудна фритата с грах и шунка

Годишен ХОРОСКОП за 2014 - Рак, Лъв, Дева

През 2014-та година Раците ще могат най-накрая да почувстват в ръцете си, нещо, което им се е струвало далечно и недостижимо...

Astro преди 10 години

РАК 22.06 – 23.07

През 2014-та година Раците ще могат най-накрая да почувстват в ръцете си нещо, което им се е струвало далечно и недостижимо... Може в ръцете си да държиш късмет, а може пък успех или любов. За някои това ще бъде значителен обрат в личния живот, за други - дългоочакван пробив в кариерата, но при всички случаи положителни промени в живота на Раците трябва задължително да настъпят. Хороскопът показва, разбира се, че ще имаш и трудни моменти, особено през втората половина на 2014-та г., когато ще се активизират твоите завистници и противници. Какво да се прави - всичко в този свят е балансирано.

Основната ти задача през 2014-та е да не се поддаваш на желанието да се затвориш в себе си и да се самосъжаляваш. 2014-та г. за теб е период не само на външни промени, но и на вътрешни, а те би трябвало да са започнали още през есента на миналата година, когато звездите няколко пъти подсказваха на Раците необходимостта от вътрешни промени. Това касае особено жените Раци.

През 2014-та г. (най-вече през лятото) ще трябва отново да се учиш да градиш взаимоотношения с противоположния пол, обръщайки повече внимание на чувствата, отколкото на думите. И веднага ще разбереш, че в действителност хората могат да забравят това, което си казал, и най-вероятно ще забравят и това, което си направил, но никога няма да забравят това, което ти си ги накарал да почувстват.

Хороскопът за 2014-та г. показва, че в живота на много Раци ще навлязат нови лица, дори мисли или нов начин на живот. Ще започнеш да цениш хората, които ти дават право на избор и не те принуждават да правиш едно или друго, а това е голяма рядкост и почти подарък. И ако през последните няколко години много Раци с отломките от разбитото си щастие напълно са наранили сърцето си, то през 2014-та г. ще могат да видят не веднъж ново щастие, дори през пукнатините и белезите на старото. Разбира се, би било добре, ако започнат да го градят без да гледат назад.

През 2014-та на Раците им предстои няколко пъти да направят сериозен избор, както между миналото и бъдещето, така и между себе си и своите нови възгледи и убеждения. Много Раци, отказали се от старите си възгледи и навици през 2014-та година, не само ще се почувстват по-млади, но в действителност ще могат да свалят няколко години, с помощта на своя външен вид, облекло и мисли. А освен това, хороскопът за 2014-та, показва голяма вероятност от любовни романи с много по-млади от самите Раци. Не можем да не кажем, че обичайно убежденията на Раците - са начин на живот. Не напразно някои астролози казват: дайте на Раците гледна точка и те веднага ще намерят опора. През 2014-та г. Раците ще могат да променят безусловно предишните си убеждения с нови и изненадващо за себе си лесно ще променят приоритетите си.

Работа.
През 2014-та година Раците най-накрая ще се почувстват по-комфортно на работното място и в професионалните дела. И ако преди си бил притиснат и не си успявал да разгърнеш силите си, то през 2014-та най-накрая ще бъдеш в състояние да "отместиш" този, който дълго те е потискал. Основният девиз на Раците в професионалната сфера за 2014-та година е да използват всичко, което им дава или предлага животът. Старай се да не отхвърляш предложенията, които получаваш, разбира се, с разумна степен на риск и авантюризъм.

Хороскопът за 2014-та е хороскоп на промяната, затова дай възможност на промените да навлязат в живота ти в правилната посока и тогава те ще бъдат към по-добро. И ако в последните няколко години Раците очакваха тези промени да се случат от само себе си, то през 2014-та практически си ги дочакал, но най-важното е да не се отказваш от тях. Това касае особено първата половина на 2014-та година. И не се опитвай да си поставяш сам ограничения!

Хороскопът за 2014-та показва, че в края на зимата или началото на пролетта, може да получиш предложение за нов проект или да поемеш някаква отговорност. В тези моменти, се опитай да оцениш правилно себе си и таланта си. През 2014 г. има голяма вероятност да направиш повече, отколкото очакваш. Скромността, разбира се, е очарователната черта на характера, но прекомерната скромност не само не краси, но и не носи пари.

Хороскопът за 2014-та г. съветва Раците-бизнесмени и Раците-мениджъри да отделят повече внимание не само на новите проекти и идеи, а и на новите подходи. Именно новите, нестандартни решения или дори нови кадрови решения ще помогнат на Раците-ръководители правилно да се възползват не само от своя ум, но и от чуждите знания и умения.

Любов. Любовта на Раците през 2014-та г. ще прилича на нереален облак, който се появява внезапно в нормален слънчев ден.

Хороскопът показва, че още през зимата на 2014-та година, ще се чувстваш като в детството - не знаеш какво искаш... не знаеш с кого, не знаеш как, не знаеш за колко време, но ще знаеш с точност, че го искаш сега и го искаш много. Това твое желание ще се усети от противоположния пол и звездите и зимата на 2014-та година ще ти подхвърли няколко нови връзки или запознанства.

През 2014-та година, както досега, ще се интересуваш преди всичко от собствения си образ в очите на другите и с неговото създаване и поддържане, ще бъдеш зает почти през цялата първа половина на годината. И едва през лятото на 2014-та г. ще започнеш да се замисляш по-често не само за себе си в една връзка и ще започнеш да слагаш на първо място самите отношения. Много Раци, срещнали любовта през 2014-та г., ще искат да укрепят тази нова връзка. Ще започнеш да се отнасяш по-внимателно към своя нов партньор и към желанията му, за изненада на самия себе си, понякога дори променяйки вътрешната си същност. 2014-та година за Раците е година на вътрешни промени, така че не се притеснявай и не се съпротивлявай на това, че Любовта ще те кара да се променяш.

Но хороскопът предупреждава, че 2014-та година може да бъде за теб както година на любов, романтика и удоволствие, така и година на раздели и разочарования. Просто следващите 365 дни за Раците са непредсказуеми. Някои ги чака сватбена церемония, а други - раздяла.

Но дори онези Раци, които през 2014-та ги чака раздяла, ще се радват да се разделят с миналото си... и дори малко ще съжаляват за тези, които ще останат в това минало ... Особено трудна в това отношение ще бъде втората половина на лятото за отношенията на мъжете Раци. Макар че и някои жени ще останат доста изненадани да научат, че мястото им не е в сърцето на мъжа, когото обичат.

2014-та може да донесе на самотните Раци не само нова любов и отношения, но също така и промяна в семейното положение. Това е особено вярно за жените, родени през юни. Като цяло хороскопът предупреждава, че през 2014-та година трябва да се откажеш от безцелния флирт и ненадеждните отношения. И въпреки че това засяга повече семейните Раци, самотните също трябва да се опитват да живеят "по-разумен" начин на живот. Опитай се да си създадеш нов имидж, не само външно, но също така и вътре в себе си.

Хороскопът за 2014-та г. съветва самотните представители на знака да използват най-доброто от характера си - откритост и искреност. И ако вече си направил своя избор – отдай се напълно на чувствата си. Следващата година е създадена за любов.

Като цяло хороскопът за 2014-та показва, че през следващата година ще срещнеш толкова романтика, колкото сам поискаш и колкото можеш да понесеш, така че внимавай какво си пожелаваш, тъй като 2014-та година за Рака ще бъде пълна с изненади!




ЛЪВ 24.07 – 23.08

Хороскопът за 2014-та година е подготвил много изненади и за Лъвовете. През следващата година самият ти често ще се учудваш от мястото, на което си се оказал. И често, въпреки факта, че те очакват изненади, а може би дори и приключения, мястото, на което ще се окажеш, ще бъде топло и уютно. Хороскопът за 2014-та показва, че промени, открития и приключения те очакват във всички области на живота и макар че повечето хора се интересуват най-вече от неща, които не ги касаят, именно твоето любопитство и жажда за нещо ново, ще ти донесе положителни промени.

Хороскопът показва, че през следващата година не трябва да се опитваш да разрешаваш всички въпроси и проблеми самостоятелно. Опирайки се на подкрепата, помощта или просто съветите на любимите ти хора, ще бъдеш в състояние много по-бързо да преминаваш през трудните периоди в живота си. Но не забравяй да споделяш с другите и своите радостни моменти и победи, така че и в тях и във Вселената да не се създава впечатлението, че при теб през цялото време всичко е лошо. А както показва хороскопът за 2014-та, при Лъвовете победите и успехите ще бъдат много повече от разочарованията.

През 2014-та година отново, "както в старите щастливи времена", ще поразяваш околните не само със своя чар и харизма, но и със способността си да взимаш нестандартни решения и да побеждаваш.

Първата половина на 2014-та г. ще бъде за теб период на завоевания, сражения, победи и битки, а втората половина ще бъде запазване, подобряване и укрепване на вече установени позиции и територии. През първата половина на 2014-та година ще бъдеш отдаден на кариерата, работата и ученето, а през втората повече на личния живот. Въпреки това и през зимата, и през пролетта на следващата година, ще имаш време не само за решаване на кариерни проблеми, но също така и за романтика.

Работа.
Най-успешни за кариерата през следващата година ще бъдат зимата и пролетта. И ако през изминалата година често си мислел за своите провали в кариерата си, още през първата половина на 2014-та г. съдбата ще ти предостави няколко страхотни възможности за реванш. Ключът към успеха през новата година за теб ще бъде творческият подход и нестандартните решения.

През 2014-та година дори и в професионалните си отношения не забравяй да използваш природния си чар и скрита сексуалност. И това се отнася не само за жените-Лъвове, но и за мъжете. Но не бъркай служебните романи с възможността да използваш лек флирт с професионална цел. Лекият флирт и дори любовните романи в кариерата трябва да приличат на един добър курортен роман - без задължения, но с добри спомени и впечатления.

Хороскопът за 2014-та предполага, че първата половина на годината е благоприятна за нови начинания, промяна в кариерата и бизнеса. Лъвовете ръководители и бизнесмени могат смело да помислят за географското разширяване на бизнеса си. През втората половина на 2014-та г. ще трябва да отделиш повече време и усилия за решаване на кадрови въпроси, както и за имиджа на твоята организация.

През втората половина на 2014 г. ще трябва да защитаваш повече съществуващите позиции, отколкото да решаваш нови задачи. През този период може да се влоши ситуацията в рамките на екипа. Завистливци и интриганти може да се възползват или от твоето временно отсъствие, или да изкривяват информация. Затова през есента на 2014-та г. трябва да се стараеш да бъдеш наясно с всички събития и новини. През този период не само бъди внимателен, но се старай да си по-напред в информационната война с враговете. Важно е не само да взимаш правилни решения, но и точно да определяш източника на опасност. На жените-Лъвове в това отношение ще им бъде по-лесно, защото те знаят с точност, че от бялото не се напълнява! Напълнява се от бисквитките! Така че старай се правилно да определяш източника на проблемите и тогава те ще бъдат много по-малко, отколкото изглеждат.

Любов.
Твоята основна задача през следващата година е да погледнеш с „други очи" на отношенията си с противоположния пол. Постарай се през 2014-та година да добавиш в любовната романтика повече усмивка, творчество и добро настроение. Периодът на любовни страдания е минал, идващата 2014-та г. съветва Лъвовете, особено жените, да се усмихват по-често и тогава любовта ще им се усмихва по-често, отколкото те на нея.

Хороскопът показва, че първите месеци на следващата година може да донесат дори на семейните Лъвове лек флирт или завладяващ роман. Но най-важното нещо за Лъвовете през следващата година ще бъде не толкова любовта, колкото домът и взаимоотношения вкъщи. Именно грижата за къщата и семейството ще послужат за укрепване на взаимоотношенията и ще заменят любовната романтика със спокойно семейно щастие.

Хороскопът за 2014-та предупреждава, че през пролетните месеци при някои семейни Лъвове, особено при жените-Лъвове, може да се влошат отношенията с роднините на втората им половинка. В тези случаи, не е нужно да се държиш като стар и опитен камикадзе... Напротив, опитвай се да избягваш атаките и обострянията в отношенията.

Втората половина на 2014-та г. ще бъде по-трудна за семейните Лъвове, но по-активна и продуктивна за тези, които се намират в търсене на любов и отношения. В периодите на напрежение на семейните Лъвове могат да им помогнат роднини или приятели да нормализират отношенията си. Меморандум за разбирателство означава, че страните най-накрая са намерили нормален преводач. В семейните кризи понякога също е нужен един преводач. А на самотните представители на единствения слънчев знак в Зодиака, приятели или роднини могат да им предложат не само интересно, но и перспективно запознанство.

Като цяло хороскопът за 2014-та година показва много голяма вероятност от промени в личния живот на самотните Лъвове и Лъвици. При това през следващата година ще бъдеш в състояние сам да контролираш "дълбочината" на тези промени.

Мъжете-Лъвове, освен посоченото по-горе, трябва да помнят, че не се влиза два пъти в една и съща река, защото всичко тече, всичко се променя, затова трябва повече да гледат напред, отколкото назад.

Хороскопът за 2014-та напомня на Лъвиците, че винаги са обичали повече главата си, отколкото други части от тялото си, така че нека не се променят и да не намесват в отношенията си с противоположния пол други органи. Мисълта е оргазъм за мозъка, а жената-Лъв е в състояние да го изпита и да получи истинска наслада, така че постарай се през следващата година да продължаваш да обичаш повече главата си.

Най-общо казано хороскопът за 2014-та г. показва, че с каквото и да се захванеш, всичко ще ти бъде приятно, включително и в личния живот!



ДЕВА 24.08 – 23.09

Хороскопът за 2014-та година за Девите ще наподобява живот в тиха къща на малък остров сред бурната река на живота. И въпреки че около теб през следващата година ще се случват много събития, ти ще се чувстваш малко по встрани, но спокойно и уверено. На практика това не означава, че твоите планове, мисли и желания няма да се изпълнят. По-скоро, докато всички около теб се борят и плуват срещу течението, ти спокойно ще чакаш, докато късметът сам стигне до теб. Разбира се, там, където искаш да получиш добро възнаграждение - морално или материално, ще полагаш съответните усилия, но само ако си сигурен, че това ще ти донесе удоволствие. Знаеш много добре, че живеем в страна, където пицата и сушито идват по-бързо от полицията и бързата помощ, така че защо да се бърза там, където бързината не носи нито резултат, нито удоволствие?

Хороскопът за 2014-та г. показва, че основен проблем в отношенията ти с околния свят ще бъдат материалните въпроси. Девите и без това се опитват в живота всичко да сведат до своите интереси, потребности и желания. Но през 2014-та г. това ще намери силно отражение върху отношението им с околните. Върху връзките ти с роднини, приятели, близки и дори колеги ще оставят отпечатък въпроси от материален и финансов характер. Ето защо хороскопът за 2014-та те съветва да не влизаш във финансови взаимоотношения с приятели и роднини.

Хороскопът за 2014-та г., показва още, че трябва да се отнасяш по-снизходително към хората около теб. Не всички имат такова остро чувство за вкус, зрение, слух и обоняние като Девите, така че не съди хора толкова строго, когато не се държат като теб. Това касае особено мъжете Деви.

Хороскопът за 2014-та показва, че тази зима ще бъдеш повече и по-често със семейството, роднините и приятелите, т. е. с тези, които и преди са търпели невероятната ти способност да забелязваш всички човешки недостатъци. През този период, няма да се чувстваш самотно и няма да имаш желание да бъдеш сам. Пролетта ще бъде най-напрегнатият сезон при Девите през 2014-та година. А какво правят хората, когато им спрат светлината? Тичат до прозореца, за да видят къде на друго място са спрели електричеството! Това не означава, че през този период ще ти бъде по-лесно да търсиш подкрепа от тези, при които също нещата не вървят гладко. Най-вероятно ще ти станат по-близки и ще могат повече да ти помогнат тези хора, за които духовните неща и ценности стоят по-високо от материалните. И ако опитът е това, което получаваш, без да си получил това, което искаш, то през пролетта на 2014-та г. ще имаш цяла раница опит зад гърба си. Ситуацията ще се подобри в средата на юли и ти отново ще можеш да печелиш вниманието и дори сърцата на хората.

Краят на лятото и есента на 2014-та г. може да внесат в живота на Девите съвсем нови хора. Това може да бъде и приятелство и любов или просто запознанство, което би могло да прерасне в нещо повече. Като цяло втората половина на 2014-та г. ще даде на Девите силен тласък за развитие и движение напред във вид на твърде осезаем, но изключително полезен "ритник отзад". В действителност за "ритник" може да послужи всичко - запознанство, среща, дори филм или книга. Но този тласък ще ти даде не само нужното ускорение, но също така ще ти посочи и вратата към 2015-та година, където ще влетиш с голяма скорост...

Работа. През 2014-та годината на Девите им предстои не само много да работят, но и да се учат, независимо от възрастта. И въпреки че през първата половина на 2014-та г. понякога ще те притеснява въпросът „Ако мислите са материални, тогава защо все още съм на работа?", ще трябва да се справяш с тези пристъпи на мързел, както и с желанието да оставиш всичко и да заминеш някъде. През първите месеци на следващата година ще трябва да полагаш усилия за кариерно развитие или за разширяване на бизнеса. През този период дори появата на сложни въпроси или необичайни ситуации може да играе в твоя полза, тъй като успешното им разрешаване няма да мине незабелязано.

Хороскопът показва, че през следващата година не е нужно да участваш в интриги и конфронтации по време на работа. Без значение колко работиш - винаги ще се намери някой, който работи по-малко и получава повече. Не трябва да се сравняваш с него, направи така, че сравняването да го правят другите, но в твоя полза.

Хороскопът съветва Девите бизнесмени и ръководители през следващата година по-често да прехвърлят не само работа, но и решението на проблеми и отговорности на подчинените си. През 2014-та година те многократно ще те спасяват от неправилни решения и ще ти помагат да установиш нови контакти и дори цели направления.
Ключът за успешна кариера през следващата година за Девите ще бъде качеството на изпълняваната от тях работа. Хенри Форд е казал: „качество – това е, когато всичко е направено правилно, дори ако никой не го проверява“. Старай се да следваш това правило през следващата година, тъй като не веднъж ще те проверяват, но понякога много тайно или неочаквано.

Любов.
Основните събития за теб през 2014-та година ще се случват зад гърба ти. Затова хороскопът те съветва по-често да поглеждаш не назад, не към миналото, а просто от друг ъгъл. Възможно е, да оцениш случващото се около теб по съвсем различен начин.

Като цяло личният живот на Девите през 2014-та година, въпреки че ще бъде доста наситен, няма да доведе до кардинални промени. Освен ако, разбира се, сам не искаш да ги провокираш или направиш. Ето защо хороскопът за 2014-та г. предупреждава, че от февруари ще започне да те "гризе" леко неудоволствие или неудовлетворение и би могло да те подтикне към някои необмислени действия и неочаквани любовни приключения. Дори семейните Деви може да поискат да се потопят в любовни приключения, любовни триъгълници и "война за любов". Според древна японска мъдрост, семейните не е достатъчно да са просто съпруг и съпруга, трябва още да станат приятели и любовници, за да не ги търсят настрани.

Затова през този период семейните Деви е необходимо да търсят любовни приключения в рамките на отношенията си, а не навън, тъй като не само ревността на партньора, но и твоята може да разпали много опасен огън вътре в семейния кораб. Това касае особено жените Деви, така че, както казват психолозите, вместо "Аз съм ревнива", кажи си: "Аз имам богата фантазия и добро логическо мислене". Разнообразие, пътувания и неочаквани прояви на внимание ще помогнат на семейния ти кораб да премине тези опасни "рифове" в отношенията. Но най-вече ще трябва просто да контролираш своите настроения. Всяко утро е добро и не е виновно, че някой не се е наспал, така и твоят партньор не винаги е виновен за това, че вашите емоции не съвпадат. През лятото на 2014-та г. в семейното пристанище на Девите трябва всичко да се успокои.

Много самотни Деви в началото на 2014-та г. ще искат да се върнат в детството: да поспят, да похапнат, да поиграят. За щастие този период ще премине доста бързо и с подновена енергия ще започнат да търсят любов. Като се има предвид, че хороскопът за 2014-та година е благоприятен в това отношение, през пролетта вече много Деви няма да се чувстват толкова самотни. А някои свободни през 2014-та година, освен че ще успеят да намерят своя половинка, ще мислят и за брак.

Като цяло 2014-та година за Девите е начало на ново пътешествие. Много в личния ти живот ще започне именно през следващата година и ще има продължение в бъдеще. И най-пълното и подробно ръководство за всяко начинание, съдържа само една дума – започни!

Никога не се отказвай от мечтите си!




На снимките: Мерил Стрийп, Мила Кунис и Клаудия Шифър, представители на съответните зодиакални знаци 

Годишният хороскоп за Овен, Телец и Близнаци може да видите тук>>

More from View Sofia

More Astro