Следва

Годишен ХОРОСКОП за 2014 - Везни, Скорпион, Стрелец

Седмичен ХОРОСКОП - 6 - 12 януари

Напрежението през изминалата седмица ще отстъпи в понеделник, под влиянието на хармоничните аспекти на...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 06-12.01. 2014 г.

Напрежението през изминалата седмица ще отстъпи в понеделник, под влиянието на хармоничните аспекти на Луната и секстила (60°) на Меркурий със Сатурн, давайки възможност да се успокоим, да се отпуснем с приятели или да се заемем с дома си след продължителните празници.

Но изпитанията още не са приключили: от вторник до четвъртък, на земната биосфера ще започне да оказва влияе друг тежък аспект - 90° между Марс и Юпитер. Неговото общо тълкуване е гняв и агресия, насочени срещу обществената и социална несправедливост, противоречия с установените правила на живот и поведение. Пикът на напрежението се пада в сряда, 08 януари.

Този път вълната от недоволство ще дойде от вътрешно-държавни проблеми, създадени от грешки на управляващите и закони, ограничаващи обществената и икономическата активност.

Причини за проблемите и възмущението може да станат, проблеми от финансов и икономически характер: увеличаване на данъците и тарифната тежест и като резултат рязък спад в платежоспособността на много хора.
Обстановката ще започне ще се стабилизира в петък, благодарение на съвпада на Слънцето и Венера, който ще започне формирането на благоприятен аспект със Сатурн - символ на сдържаност, рационалност и стабилност.
Фонът ще остане благоприятен до края на седмицата, което ще предостави много възможности за пълноценен отдих и укрепване на здравето и нервната система.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 06-12.01

ОВЕН 21.03 – 20.04

Измамно усещане!


От вторник до петък ще си подложен на изкушението да направиш нещо голямо, значимо, успешно. Ще имаш усещането, че късметът е на твоя страна. Но това усещане е измамно. Колкото и примамливи да изглеждат идеите, особено в областта на бизнеса и личното партньорство, засега от тяхно въплъщение е по-добре да се въздържиш. Възможно е твърде оптимистични и самоуверени партньори да те подтикват към това. Трябва да знаеш, че тези проекти може да се провалят, те само изглеждат обещаващи. Ще бъде по-добре ако оставиш плановете, свързани със сътрудничество или партньорство и да посветиш седмицата на осъзнаване на собствените, лични, от никой ненатрапени цели.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не обещавай нещо, което не можеш да изпълниш!


Не обещавай повече, отколкото можеш да направиш, така че после да не бъдеш обвинен в измама и да не навредиш на своето финансово и социално положение. Ако е възможно, прехвърли своите задължения на някой друг. Затръшни вратата на тези, които се опитват да ти отнемат от ценното време или да се възползват от твоето разположение. Не се страхувай да покажеш това свое презрение към другите хора: само твоята непреклонност и твърдост сега ще те спасят от излишни проблеми.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Отърви се от страховете си!


През тази седмица Близнаците трябва да разберат какво ги тревожи. Сега много от тях ще се изправят лице в лице със страховете си, често - стари и неактуални, но смущаващи и пречещи им да живеят. Отлично време да погледнеш на тях рационално. Събитията ще подтикват Близнаците към теми, които ги тревожат. Това може да бъде темата пари в понеделник, темата кризи и промени в живота във вторник, четвъртък и петък, любовни страхове в сряда. В неделя ще започне нов етап. Ще се успокоиш и ще се интересуваш от нови знания, нови приятели, пътуване в чужбина.

РАК 22.06 – 23.07

Внимавай пред кого се разкриваш!


Раците трябва да обърнат внимание на това, какви отношения създават с други хора. Сътрудничеството сега ще доведе до успех във всяка област на живота по-бързо, отколкото самостоятелните усилия. Но основните проблеми също ще идват от други хора, а не от твоите инициативи. Така че виж доколко партньорите и съюзниците те разбират и дали сред тях не са се загнездили недоброжелатели.

В личен план, партньорът ти може да подкопае твоето доверие. Преди да се ядосаш, се опитай да разбереш причината за неговото поведение. Ако решиш, че си прав за всичко, рискуваш от високомерие и самоувереност да извършиш сериозна грешка. И тогава ще съжаляваш, че гордостта не ти е позволила да видиш правилния път.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Меланхолично отегчение!


Работата, която ще трябва да свършиш в началото на седмицата, бързо ще те отегчи и ще ти се иска да смениш обстановката, да внесеш в живота си нещо ново и леко, да се забавляваш или да се отдадеш на размисъл, да направиш преобразувания у дома или да си позволиш да безделничиш. И това желание е предопределено да бъде изпълнено, така че през втората половина на седмицата не само ще направиш промени в ежедневния си живот, но също така ще се чувстваш радостно и комфортно в тази обстановка. Краят на седмицата ще ти донесе много радост.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Спокоен период!


През тази седмица Девите ще почиват. Дори и да имат работа, пак ще намерят начин да си отдъхнат. Но отдих това не означава непременно да безделничиш. Да, много от събитията през седмицата наистина пасват на думата "забавление": запознанства, развлекателни пътувания, посещения на развлекателни мероприятия. Но много трудолюбиви Деви, почивайки, ще имат възможност да работят за душата си и да правят това, което им харесва.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Хармония в ежедневието!


Хармонична и спокойна седмица. Събитията ще протичат бавно, което ще ти позволи да не се претоварваш, нито в работата, нито в мислите. Независимо от това, струва си да обърнеш внимание на комуникацията и общуването, за да не пропуснеш подходящ момент, или информация, която може да ти бъде полезна.
Като цяло седмица ще бъде доста успешна, особено от средата нататък, когато ще се чувстваш изпълнен със сили, което ще ти позволи лесно да придвижиш идеите си по-нататък. В личния живот, също се наблюдава хармоничен период.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Бъди внимателен и наблюдателен!


През тези седем дни Скорпионите е нужно повече да общуват и да гледат внимателно на всичко, което става наоколо. И новините, които научиш в процеса на общуването, и ситуациите, в които попаднеш ще ти помогнат да изпълняваш добре задълженията си и да виждаш целта си по-добре, без да се отклоняваш от пътя си. На Скорпионите сега лежи голяма отговорност. Но сред приятели и роднини, има хора, готови да те подкрепят, а твоята сериозност и целеустременост ще привлича към теб нови приятни хора.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

В оковите на материалния свят!


Стрелците ще бъдат заети с материални въпроси: печелене на парии, покупки, недвижимости - накратко, всичко, което е свързано с вещи и пари, тяхното придобиване, производство или прехвърляне на други лица. От вторник до петък - опасност от травми. Трябва да се държиш предпазливо. Същата предпазливост е необходима и при общуване с хората, защото се увеличава риска от конфликти. Но може да се окаже, че е пострадал някой от твоите приятели и разбира се ще трябва да помогнеш.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Пречки!


През първата половина на седмицата Козирозите може да се сблъскат с пречки, когато се опитват да реализират своите инициативи. Това се отнася както до професионалната дейност, така и до взаимоотношенията с партньора по брак. Възможно е да се наложи да действаш не твърде праволинейно и да се стараеш да не създаваш конфликти. Мъдро изчакай втората половина на седмицата и твоите инициативи ще получат подкрепа от другите. По това време ще можеш да оцениш някои верни приятели. Те може да ти дадат доста ценни съвети.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Презареди се с нови сили!


Водолеите може да се почувстват изолирани, да не намират с кого да поговорят, да имат усещането, че другите не ги разбират. Няма нищо притеснително в това, но ще трябва да използваш този период за набиране на нови сили. А най-успешни ще бъдат тези, които сега се погрижат за здравето си или се заемат с лични, не касаещи никого работи, или просто си останат вкъщи. От неделя започва нов период - повече от месец Водолеите ще общуват, пътуват, търсят и намират събеседници. Много от тях ще научат нещо, което ще промени техния мироглед.

РИБИ 20.02 – 20.03

Неоправдано чувство на безпокойство!

Вероятни са промени в настроението, които ще ти попречат да реализираш плановете си. Вслушай се във вътрешния си глас: може твоето подсъзнание да се опитва нещо да ти съобщи, което непрекъснато се изплъзва от погледа ти. Най-добре е да допринесеш за този процес, като прекараш известно време в медитация и релаксация. Опитай се да не идеализираш миналото, не забравяй, че ти предстоят интересни и съдбовни срещи. Сведи до минимум контактите с представители на финансови и данъчни органи, това ще ти помогне да избегнеш доста големи неприятности през тази седмица.

Дейвид Бауи, един от най-големите артисти на 20 век, е роден на 8 януари, 1947 година. Някои юбимифакти за живота на този музикант, четете тук>>
 

More Astro