Следва

Джъстин Тимбърлейк с най-продавания албум за 2013

H.M.S.U. става на 15!

Грандиозно парти очаква почитателите на на H.M.S.U. на 25 януари...

Music преди 10 години

Грандиозно парти очаква почитателите на на H.M.S.U. на 25 януари. Тогава неформалното музикално движение Hard Music and Sounds United, популяризиращо дръм енд бейс и сходните му стилове в България и региона, отбелязва 15-тата си годишнина. По случая се подготвя грандиозно събитие, което обещава да изпълни с качествена музика и четирите зали на "Парти център 4 км" в София.

Купонът ще събере на родна земя четири от най-реномираните световни и локални концепции за клубни вечери, обещават организаторите. На този етап са потвърдени две от тях - World of Drum and Bass и Therapy Sessions, а участие в събитието се подготвят да вземат редица известни артисти от цял свят. За феновете е обещана незабравима вечер с повече изпълнители, сцени, звук и светлина, достойни за 15 години дръм енд бейс в България.

Доказаните артисти от H.M.S.U – acidtrip, Targy, EXo, Ogonek, COOH, Mocksи Konspirator, са виновници за популяризирането на разнообразните видове басс музика у нас, в това число liquid, atmospheric, jungle, techstep, neurofunk, autonomic, dubstepи други. Освен това БГ талантите се утвърдиха успешно и на международната сцена, а имената им могат да се срещнат на събития навсякъде по света.

Гости на H.M.S.U. са били над 250 от водещите световни имена в областта на тази музика, а с марката H.M.S.U. са организирани над 300 събития от различен мащаб, сред които и най-големите партита в областта като тридневен Летен Фестивал на открито, запазените марки Drum’N’Jazz, Класика и BrokenBalkanz, клубната вечер на ON!Fest, дръм енд бейс гости и сцени по време различните издания на Spirit of Burgas и много други.

Поради големия интерес промоционалните билети на цена от 15 лева вече са изчерпани. Билети от 20 лева могат да бъдат закупени до 24ти януари от eventim.bg.
 

 

More from View Sofia

More Music