Следва

Дневниците на редакцията - Лили Колинс за Lancome, Ема Робъртс се сгоди и на какво още да хвърлим по едно око тази седмица

Стил урок на седмицата: Плети, разплитай, стилове преплитай

И над модни поля прелитай. Или: „Бабо, защо ти е толкова голяма куката?”. Ако...

All fashion преди 10 години

И над модни поля прелитай. Или: „Бабо, защо ти е толкова голяма куката?”. Ако имате баба, която ви е учила да плетете, не забравяйте да я помолите да ви покаже и как да разплитате. Това е простичък урок и колкото и символично да звучи, преди да се заплетете в каквато и да е житейска ситуация, помислете и как да се разплетете.

Обратно в модата. Със сигурност имате стар пуловер, чиято игрива нишка се е изтощила да седи заклещена в плетката и е тръгнала да се разплита. Нищо не ви пречи малко да ускорите процеса, но по един културен начин.

Как се носи подобно „изстрадало” плетиво? Не прекалявайте със смесването на още разнообразни текстури в аутфита. Съчетайте го с контрастиращи ахроматични дрехи, а ако предпочитате луксозното „тон в тон” излъчване, поиграйте си с нюансите.

Всички имаме едни малки тънички верижчици, подарени ни от нашите родители за различни детски празници, но които просто се губят в ежедневния стайлинг. Сега е моментът да ги извадите и използвате на воля, защото тяхната деликатност ще подчертае упадъчната изисканост на подобен тоалет. Не на fake-овете и преувеличените бижута в случая. И най-важното – съчетайте с изчистени ботуши, клъчове или чанти, а защо не и с очила с дебела рамка?


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.