Следва

Rose Whisper

Здрав дух в здрава коса - какво препоръчват в

Каквато и да е тенденцията за сезона, водеща е здравата, красива и блестяща коса.
Така или иначе летните условия не предполагат...

Hair преди 15 години

Каквато и да е тенденцията за сезона, водеща е здравата, красива и блестяща коса.

Така или иначе летните условия не предполагат такава. Затова ти трябва да я направиш истински жива. За да бъдеш в крак с константната мода, е необходимо да се пребориш с изтощената, суха и лишена от кислород коса.

И така, целта е здрава коса, след което оформяне на дължина и избиране на цвят - всичко това се реализира в салон Мадлен.

Първо е редно да се направи диагностика с микровизор (вид микроскоп за коса и кожа), за да се види индивидуално от каква грижа има нужда скалпа и косъма.

Професионалналистите ти правят балансираща PH маска, както и се подбира подходящия лосион за хидратиране на кортекса (вътрешността на косъма). Това, което съветват коафьорите Ина Михова и Марио Вълев, е задължително да се приложи възстановителна терапия.

А за да не цъфти косата, връхчетата се запечатват със специален апарат, който действа с електрически импулс. И тъй като новото винаги е добре забравено старо, още преди 100 години хората минавали краищата си с горяща свещ. Това е доказан метод за премахване на цъфтежа. Но за разлика от свещта, с която е опасно, с тази електрическа ножица може да се работи във всички техники, както и да се реже на суха и мокра коса. Там, където е отрязано, косъмът не цъфти и не се изтънява. И така, Ина Михова разкри как да изглеждаш прелестно по всяко време.

Екстремните условия през лятото (вода, слънце, климатик) изтощават максимално косата. Затова в повечете случай след дълго чаканата и страхотно изминала почивка, косъмът е сух и може да се появят проблеми. Ако пропуснеш подготвителната терапия преди излагане на слънце, изборът за здрава коса след като се прибереш обратно е един Oxy Hair. Това е уредът за коса на 2008 година, който вкарва кислород във вътрешността на косъма, хидратира го и същевременно масажира скалпа.

Коафьорите в салона и апаратът Oxy Hair в тандем постигат бърз растеж на здрава коса, гарантират чувството на свежест и липсата на пърхут.

Установено е, че уредът 100% унищожава всички видове вируси и бактерии, стимулира клетъчния метаболизъм и благодарение на него се отделя по-високо количество кератин.

Или простичко казано, след всяка една процедура (препоръчват се 6 такива) косъмът става по-плътен, лъскав и здрав, косопадът намалява, главоболието и стресът изчезват, благодарение на нежният масаж. Какъв релакс!

И след като вече резултатът от терапията е налице, преминаваш към етапа на конкретна визия.

Марио Вълев
определя като тенденция за сезона карето - доминираща линия в различните разновидности. Средната дължина и шоколадовите цветове ще се наложат, а относно русите коси, Марио съветва да не бъдат в един нюанс, а преливащи, препоръчително - с кичури.

Чупливите коси трябва да са по-раздвижени, особено дългите, а класика си остават перфектно гладките прави коси.

Любимата процедура е на адрес на бул. "Патриарх Евтимий" 29 А
телефон: 989 99 66, в Мадлен.

More from View Sofia

More Hair