Следва

Новите колекции: Louis Vuitton, Pre-Fall 2014

Кампаниите: A$AP Rocky в пролетната реклама на DKNY

Когато преди около седмица в мрежата се появи първият кадър от въпросната пролетно-лятна...

All fashion преди 10 години

Когато преди около седмица в мрежата се появи първият кадър от въпросната пролетно-лятна рекламна кампания, в нея видимо присъстваха Кара Делевин, Елиза Камингс и Джордан Дън. И никой друг, поне на онзи етап.

Оказа се обаче, че има още в този пъстър дигитално фиксиран кюп от красиви млади хора. Рапърът A$AP Rocky е един от тях, при това стоящ великолепно. От една страна, този персонаж от музикалната сцена съвсем не е чужд на света на модата, стига само да отбележим сътрудничеството му Александър Уонг, Раф Симънс и портала Mr. Porter.

Но младежката линия на Дона Каран? В този смисъл участието в проекта на рапъра от северните части на Ню Йорк, в които и съвсем буквално е снимана кампанията на американския бранд, изглежда по-скоро свежа и непредсказуема, което пък, по наше мнение, означава още и още модни ангажименти за сладурчето.

Иначе обещанието от кадрите от кампанията, които виждаме, е продължаващ триумф на 90-те. За което, благодарим!








 

More from View Sofia

Много хубави жени: 5 нестандартни модела на VICTORIA'S SECRET, постигнали огромен успех

Celebrities преди 2 години

По повод рождения ден на разкошната Барбара Палвин на 8 октомври (моделът стана на 28), си припомнихме, че когато момичето дефилира за пръв път на подиума на Victoria's Secret, мнозина бързат да заключат, че тя не е достатъчно стройна за демонстрация на бельо. Въпреки че параметрите на красавицата са абсолютно в норма, но не в нормата на жестокия моделски свят от онова време. Независимо от злословията преди десетина години, Барбара направи страхотна модна кариера, доказвайки за пореден път, че една жена може да е супер секси и красива, дори и да не се вмества в обичайните параметри на понятията. Припомняме кои нейни колеги от най-емблематичните разголени ревюта постигнаха подобен успех >>> 

More All fashion