Следва

Smells like: 6-те любими мъжки аромата на жените

With love from Dior

Triple D за нежна и млада кожа.

Face преди 6 години

Презентираме днешната порция козметика с голямо удоволствие и с асистенцията на рекламното лице на тази прекрасна beauty кампания - Кара Делевин.

 

Dior- Age delay, advanced creme

Ултра фината текстура, доставяща максимален комфорт се слави с най-висока концентрация на антиоксиданта Iris Frentina и цяла ботанически преплетена структура за стимулиране на вътрешните устойчиви процеси на епидермиса - ежедневно, за моментален изглаждащ ефект. Кожата възвръща оптималното си качество. Интензивно подхранена, тя е с обновена текстура, тонизирана, брилянтна.

 

Dior- The glow booster

Със 100 пъти по-концентриран Витамин C от портокалите, Сливата Какаду (Murunga plum), комбинирана с Алфа хидрокси киселини избистря тена на лицето и има ефект върху неравномерния тен на кожата за една видима и наистина осезаема трансформация.
Оръжието против умора действа върху посивяла, задушена кожа. Радикален енергизиращ продукт в периоди на стрес, умора и смяна на часова разлика.

 

Dior- The plump filler

Ботаническа хиалуронова киселина с три различни вида молекулярно тегло хидратира в дълбочина и на повърхността и възстановява плътността на кожата. Първият хидратиращ концентрат за изпълнена, плътна кожа и подсилена еластичност. Идеален като интензивна терапия (през зимата) или за борба срещу стреса на околната среда (сухота, слънце).

Продуктите ще са налични в оторизираната магазинна мрежа в края на месец януари.

More Face