Следва

Къдрава, но тънка коса? Finally, подходящ продукт и за нас

Животът след 60: Мелани Грифит, pretty woman, walking down the street

60 е новото 30 и ЧЕРНОТО е новото ЧЕРНО...

Celebrity beauty преди 4 години

62-годишната Мелани Грифит знае съвсем ясно, че след 60 животът тепърва започва, а външният й вид е отчетливо потвърждение за това. Папараци улавят американската актриса в крачка, докато вършее из магазините в Лос Анджелис - и в главите ни зазвучава песен: pretty woman, walking down the street, pretty woman the kind I'd like to meet...


Истории от живота: Типи Хедрън, Мелани Грифит и техният живот с лъвове


За шопинг деня си Мелани е избрала кежуъл тотал-black аутфит - разкроени панталони, черен памучен суичер с качулка и грубовати combat кубинки, както повеляват тенденциите за сезона. Русите й коси са разпуснати и си струва да отбележим, че изглеждат страхотно поддържани. Същото важи за кожата на 62-годишната майката на Дакота Джонсън - само можем да си мечтаем за толкова стегната и сияеща кожа на 60! УАУ, Мелани, шапки долу! И то без капка грим... c'mon.

Масивни диамантени обеци обикновено се слагат, за да разсейват вниманието от бръчки и други несъвършенства по кожата на лицето, но тъй като при Мел няма от какво да се разсейваме, скъпоценните камъни служат "просто" за красота.

Визията й допълват черни котешки очила и малка, отново черна, чанта през рамо.

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 2 месеца

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.