Следва

Биомаг

Жива риба

Рибата като мощен активатор на съзидателна енергия, плодородие и сбъдване на желанията се превърна и в част от китайския outfit...

All About Life преди 15 години

Рибата като мощен активатор на съзидателна енергия, плодородие и сбъдване на желанията се превърна и в част от китайския outfit. В град Ченду като тенденция при жените се e наложило колие с капсула във формата на сърце, в която има жива риба.
 


Аксесоарът е валиден 3 месеца, докато рибката се поддържа жива, благодарение на хранителните вещества и кислорода. Времето се равнява на един летен сезон – достатъчно да не ти омръзне бижуто.

Идеята за авангардното колие се зароди още миналата година, когато индиецът Лакш Пахуа изобрети бижу с риба от 18-каратово злато, диаманти, рубини и перли от Таити, оценено на 61 000 долара. Благодарение на униката Лакш влезе в книгата с Рекордите на Гинес.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 4 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.