Следва

Най-стилните места в света

Биомаг

„Различен – защото залага изцяло на екологично чистото; обичан – защото се грижи за теб, твоето здраве и всички останали; уникален ...

Food преди 15 години

„Различен – защото залага изцяло на екологично чистото; обичан – защото се грижи за теб, твоето здраве и всички останали; уникален – защото е единствен на територията на страната ни” - това ще чуеш от всеки клиент на магазин Биомаг.

До преди 3 месеца 86% от българското население беше настроено скептично към био храните. Днес, същият този брой пазарува в новооткрития магазин Биомаг, защото осъзна, че не си купува трите букви БИО, а качество и екологичен продукт, които струват скъпо. „Кажи какво ядеш, за да ти кажа какъв си!”.





20% от световната хранителна индустрия се падат на биологично чистите продукти, затова и Биомаг залага на истинската храна. Особено в големия и динамичен град, където възможността да се храниш здравословно и пълноценно е почти никаква, нуждата от местенце с изцяло чисти продукти, без „любимите” ни пестициди е все по-крещяща. И ето, Биомаг отваря врати през Април…





И в разходката до био мястото се снабдяваш, ако не с всичко, то със сигурност с почти всичко - яйца, месо, плодове и зеленчуци, немски чай Yogi, кафе...





...детски храни Hipp и безглутенови и безмлечни каши Sunval, пелени за многократна употреба до боя за коса, козметика и...





... био почистващи препарати, в които липсват животински продукти и хлор. Да не забравяме, че всички пластмасови опаковки са 100% рециклируеми. Определено здравето има значение и висока цена.





Това, което прави силно впечатление е кафето от Еквадор и Бразилия, което освен че всяко зрънце е грижливо отглеждано, а и хората, които са го брали не са деца (т.е. няма експлоатация на детския труд), както и са получили подходящо възнаграждение – така се стимулира производството. Не се събуждаш с ароматно кафе, заредено с отрицателна енергия, а напротив. Какво по-хубаво от това, денят ти да започне добре?





Разходката на територията на Биомаг няма край, защото всеки артикул крие своята интересна история. Пълната кошница с млечни продукти „Хармоника”, бутилка хубаво вино, био хляб и детска храна, чието качество има водещо значение за физическото здраве на малките същества, са затворения цикъл на удоволствието.





Българският мед и разнообразието от сладка – шипков мармалад, например – в комбинация с пресни ядки, със сигурност ще направи денят ти сладък и здрав. Ако детето предпочита шоколад, био решение има и за него.

Биомаг непрекъснато обогатява гамата от био продукти, като константна остава политиката му – насочена изцяло към зелено. За сведение на всеки клиент, на черната дъска до входа на магазина са описани очакваните сезонни плодове и зеленчуци – ако искаш салатно цвекло, потърси го през Октомври.

Българинът търси все по-чисто и натурално, защото всекидневната кондиция се дължи на стреса, съчетан с храната. Ако био светът ти е чужд, магазинът предлага и книги с такава насоченост.





Български хляб, млечни продукти „Хармоника” и гръцки био пилета, отглеждани във ферми, където имат свобода и определено място да се движат, затварят хранителния цикъл. Всеки един продукт е сертифициран и документите са на лице.





От многобройните разновидности на паста ViewSofia ти препоръчва тази със спанак и домати. Ако ти е трудно да избереш, имай предвид, че консултантите, които работят в Биомаг са готови да отговорят на всякакви въпроси.





А на излизане от магазина си купи минерален лосион за слънце и тениска от био памук – чудесен летен избор. Една разходка до Биомаг със сигурност ще осмисли деня ти.

Магазинът за био продукти се намира в кв. Лозенец, площад Журналист 1

Храни се здравословно!

More from View Sofia

More Food