Следва

Деси Бакърджиева - лице на новата боя за коса LUXURY

Избери си мицеларна вода - сподели красивата кожа с приятел. Страхотната оферта на BIODERMA

Мицеларната вода е безспорен лидер сред козметичните продукти за почистване на лице и отстраняване на грим..

Hair преди 10 години

Мицеларната вода е безспорен лидер сред козметичните продукти за почистване на лице и отстраняване на грим. Знаем го от опит, очаровани от въздействието на H2O серията на дермокозметичната комапния BIODERMA върху кожата. Нежната мицеларна вода ефикасно замества тоалетно мляко, гел или тоник, отстранявайки дори водоустойчив грим, почиства деликатно зоната около очите и всичко това е благодарение на съдържащите се в нея мицели на естери на мастни киселини – частици, които абсорбират замърсяванията, хидратират и възстановяват кожаната бариера.

За първи път преди повече от 20 години във Франция BIODERMA създава революция в хигиената за чувствителна и нетолерантна кожа. Sensibio H2O е първата в света мицеларна вода за почистване и премахване на грим, която осигурява безопасност, нежна грижа и ефикасност за всеки тип чувствителна кожа.

Дългогодишният опит в изследването на биологичните процеси на кожата и познаването на дерматологичните проблеми, помогнаха на BIODERMA да създаде 4 различни вида мицеларна вода, които перфектно отговарят на потребностите на всеки тип кожа.


 
За чувствителната кожа е специалната формула на SensibioH2O, която изгражда защита за чувствителната кожа ден след ден като подсилва кожната бариера и повишава прага на поносимост. През това почиства нежно, почиства, тонизира и хидратира и е с отлична толерантност.

Sébium H2O, 
създадена за комбинирана, мазна и акнеична кожа, е с патента Fluidactiv®, който помага на кожата да възстанови качеството на себума, като избягва сгъстяването му и запушването на порите.

Hydrabio H2O
 пък е специално за дехидратирана кожа. Патентът Aquagenium® учи кожата да се хидратира по естествен път, като стимулира синтеза на аквапорини и витамин PP, който подобрява синтеза на междуклетъчните липиди.

И за кожа, склонна към зачервяване, е Sensibio H2O AR, като патентът Fluidactiv® й помага да възстанови качеството на себума, като избягва сгъстяването му и запушването на порите.



Щом намерите точния продукт за вашия тип кожа, възползвайте се от изключителната януарска оферта на BIODERMA. Точно вашата мицеларна вода сега е в промоционален комплект, в който вторият продукт е само за 2.99 лв., което е страхотен шанс да го споделите с приятел или само със себе си.

*Промоцията важи до изчерпване на количествата, така че... побързайте.

More Hair